Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023, 17:58

Ένα απειλητικό μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο δέχτηκε η 19χρονη Ε., που είχε πέσει θύμα εμπορίας ανθρώπων από τον αστυνομικό Δημήτρη Μπουγιούκο, στο διαμέρισμα – κολαστήριο της Ηλιούπολης, τον Ιούλιο του 2021.

Σύμφωνα με τις δικηγόρους της, Αντωνία Λεγάκη και Δήμητρα Κεραμιδά, «το κείμενο της ανάρτησης αυτής απεστάλη, με SMS, από άγνωστο αριθμό στο κινητό τηλέφωνό της». Το ίδιο συνέβη και στα αλλά δυο θύματα της υπόθεσης, την Ε., τη Χ., αλλά και τις συνηγόρους τους. 

Όμως αυτό που προκάλεσε τρόμο στις νεαρές κοπέλες ήταν το γεγονός ότι το κείμενο ήταν το ίδιο που είχε αναρτηθεί στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί στο Facebook ο αστυνομικός όπου έγραφε χαρακτηριστικά: «Ό,τι και να πεις για μένα θα είναι λίγο. Τα χειρότερα σενάρια που μπορείς να έχεις στο μυαλό σου… διπλασίασέ τα! Και πάλι, έξω θα πέσεις. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις θα επιτεθώ, αν δεν με έχεις πειράξει πρώτος/η. Αν έχεις κάνει το λάθος όμως καλό θα ήταν να ψάξεις πλοίο να φύγεις. Γιατί θα σε βρω. Και αν σε βρω θα σε κάνω να το μετανιώσεις πικρά που με προκάλεσες! Είμαι του όλα ή τίποτα. Ή θα σε “διαλύσω” και δεν θα μπορείς να “μαζέψεις τα κομμάτια σου” ή δεν θα ασχοληθώ καν. Αλλά μην πιστέψεις ότι θα γίνει το δεύτερο αν κάνεις το λάθος! Τα φιλιά μου!!!». 

Η ανακοίνωση των δυο συνηγόρων καταλήγει λέγοντας ότι «η Δικαιοσύνη, που του χορήγησε ελαφρυντικό καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη(!) έκρινε ότι ο άνθρωπος αυτός μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος μέχρι το Εφετείο. Τα θύματα του κρύβονται, σε εναλλασσόμενα καταλύματα και δεν κυκλοφορούν στο δρόμο… Ποτέ δεν ήταν πιο μακριά η Δικαιοσύνη από το δίκαιο. Σήμερα, με την εν λόγω ανάρτηση, ο θύτης επιβεβαιώνει ότι δεν είναι ακίνδυνος για τα θύματά του. Ότι είναι ύποπτος για την τέλεση νέων αδικημάτων εναντίον τους και η απόφαση της απελευθέρωσης του ήταν λανθασμένη. Η Δικαιοσύνη οφείλει να αναλάβει την ευθύνη της γι’ αυτό και η Πολιτεία να προστατεύσει τα θύματά του». 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023, 17:58

ΠΗΓΗ