Το «Poor Things »θριάμβευσε κερδίζοντας τον Χρυσό Λέοντα, έχει κατακτήσει τους κριτικούς και έχει συγκεντρώσει ήδη διθυραμβικά σχόλια.

Ο Γιώργος Λάνθιμος έγινε ο πρώτος Ελληνας μετά τον Θόδωρο Αγγελόπουλο να κερδίζει τον «Χρυσό Λέοντα» στη Βενετία και φαίνεται, ένω ήδη έχει κερδίσει και τους κριτικούς για την ταινία με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν.

«Τον ευχαριστώ»

Ο Μαρκ Ράφαλο, που συμμετέχει στην ταινία, αποθέωσε την νέα δουλειά του σκηνοθέτη, αλλά και την ηθοποιό, με μια ανάρτηση στα social media. Μέσω Instagram, ο «Χαλκ» της Marvel ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες του με την Έμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και τον Γιώργο Λάνθιμο, γράφοντας στη λεζάντα:

«Ευχαριστώ τον Γιώργο και την Έμμα που δημιούργησαν έναν κόσμο από μόνο του και τον γέμισαν με τους πιο άγριους και ενδιαφέροντες χαρακτήρες που υποδύονται όλοι οι σπουδαίοι και καταπληκτικοί συνεργάτες μου στο καστ. Είναι μια ταινία που είναι αστεία και άγρια και άτακτη και εξωφρενική, όλα μαζί. Ανυπομονώ να τη δείτε όλοι σας στους κινηματογράφους».

Η ανάρτηση

«Είναι ένα ταλέντο που γεννιέται μία φορά»

Σε αποκλειστική συνέντευξή του στο PEOPLΕ, ο συμπρωταγωνιστής της Έμμα Στόουν, Μαρκ Ράφαλο, ανέφερε ότι όλο αυτό που έζησε ήταν «σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Ο ίδιος, τίμησε την ερμηνεία της ηθοποιού στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, αποκαλώντας την «ένα ταλέντο που γεννιέται μία φορά». «Είναι τόσο παιχνιδιάρα», είπε ο ηθοποιός. «Θέλω να πω, είναι ίσως μία από τις πιο τολμηρές γυναικείες ερμηνείες των τελευταίων δεκαετιών, κατά μία έννοια. Είναι η ατρόμητη συμπεριφορά που έχει και η παρουσία της ως ηθοποιός. Είναι ακριβώς εκεί. Ό,τι κι αν κάνεις, σε ακολουθεί. Και είναι ένα μεγάλο ταλέντο».

Αναφερόμενος στο πώς προετοιμάστηκαν εκείνος και η Στόουν για τις κοινές στιγμές τους, ο Ράφαλο εκμυστηρεύτηκε πως «ξεκίνησε με περίπου τρεις εβδομάδες πρόβας, οι οποίες ήταν απλά θεατρικά παιχνίδια. Πειράγματα και χαζομάρες μεταξύ μας. Αυτό μας έδωσε έκανε να νιώσουμε ασφάλεια και να διασκεδάσουμε».

«Ήταν πραγματικά μια πρόκληση το να μπορούμε να είμαστε τολμηροί και ασφαλείς μεταξύ μας, όσο τρελές κι αν γινόντουσαν οι σκηνές με σεξ. Και είχαμε τον Γιώργο μαζί μας όλη την ώρα και μετά υπήρχε και αυτό το απίστευτο σενάριο, που πραγματικά τα εκθέτει όλα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο».



ΠΗΓΗ