Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μιλώντας για την καλλιτεχνική του πορεία και τις έντονες στιγμές της ζωής του.

Ο γνωστός ηθοποιός, σε ερώτηση της Βάσως Λασκαράκη για την σχέση του με τον χρόνο, αποκάλυψε πως έχει κάνει αισθητική επέμβαση στο σημείο κάτω από τα μάτια του.

Καλεσμένος στην εκπομπή The Break, ανέφερε «έχω κάνει αισθητική επέμβαση στα μάτια. Δεν φοβήθηκα, ταράχτηκα γιατί ήταν δύσκολη επέμβαση 3,5 ώρες ζωντανά. Ήμουν ξύπνιος, μου κάνανε βέβαια ενέσεις, αλλά πρέπει να είσαι ξύπνιος γιατί ο γιατρός σου λέει να κάνει κινήσεις με τα μάτια για να μη σου χαλάσει το βλέμμα. Ήταν πάρα πολύ πετυχημένη», ανέφερε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Ενώ στη συνέχεια σχολίασε για τις αντιδράσεις από τον περίγυρό του: «Δεν το κατάλαβε κανείς ότι το έκανα. Μου έλεγαν: “Τι έχεις κάνει και είσαι τόσο ανανεωμένος; Πιο ξεκούραστος..”.» είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

«Όταν χώρισαν οι γονείς μου, ο πατέρας μου έφυγε και δεν υπήρχαν καθόλου λεφτά»

«Δυστυχώς τα χρήματα με έφεραν σε μεγάλη κόντρα με τον παππού μου, ναι, τα κληρονομικά. Διότι ο παππούς μου ήταν ένας πολύ μεγάλος ηθοποιός αλλά και ένας πολύ μεγάλος τσιγκούνης.

Και όπως ξέρεις πολύ καλά, άμα είσαι τσιγκούνης στα λεφτά, είσαι τσιγκούνης και στην καρδιά» εξομολογήθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Στον κορονοϊό που μας έκλεισαν μέσα, εγώ πέρασα καταπληκτικά. Είναι ντροπή που το λέω αλλά πέρασα πάρα πολύ ωραία. Εντάξει, καταλαβαίνω πως η αφραγκία ήταν μεγάλη, δουλειά δεν υπήρχε».

«Μεγάλωσα μέσα σε μια αστική οικογένεια , μάλλον άφραγκη όμως. Όταν χώρισε ο πατέρας μου με την μητέρα μου, έφυγε αυτός στη Γερμανία και δεν υπήρχαν καθόλου λεφτά. Δηλαδή με κοροϊδεύουν και λένε «ναι, εσείς δεν είχατε λεφτά αλλά μένατε σε αυτό το σπίτι».



ΠΗΓΗ