Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σήμερα, Παρασκευή η 37χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι σκότωσε το 6 μηνών μωρό της στο Μακρυχώρι της Βέροιας.

Υπενθυμίζεται πως η εισαγγελέας εχθές άσκησε στην κατηγορουμένη ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

«Δεν ήθελα να σκοτώσω το παιδί μου», έχει δηλώσει η 37χρονη, ενώ σύμφωνα με το συνήγορό της, δεν έχει αντιληφθεί την πράξη της. Μαρτυρίες μάλιστα αναφέρουν πως αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχολογικής φύσεως.

Η γυναίκα κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Βέροιας, ενώ είχε ζητήσει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για να της χορηγηθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή.

Κάταγμα κρανίου και πολλαπλές θλαστικές κακώσεις τόσο στο πρόσωπο όσο και στη στοματική κοιλότητα «έδειξε» η ιατροδικαστική έρευνα που διενεργήθηκε στο 6 μηνών βρέφος.

Κατά πληροφορίες, εκτός από τα χέρια η κατηγορούμενη φαίνεται ότι χτυπούσε το βρέφος ακόμα και με το μπιμπερό στο στόμα.

«Ουδέποτε διανοήθηκα ότι θα μπορούσε να βλάψει τα παιδιά»

Στο και στο «Live News» μίλησε και ο πρώτος σύζυγος της βρεφοκτόνου που όπως είπε δεν πίστευε ότι θα βλάψει τα παιδιά της.

«Ουδέποτε διανοήθηκα ότι θα μπορούσε να βλάψει τα παιδιά της. Στη διάρκεια του γάμου μας δεν υπήρχαν περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Οι σχέσεις μας στην ανατροφή των παιδιών μας ήταν άριστες και το διαζύγιό μας ήταν συναινετικό. Είχα διαρκή επικοινωνία με τα παιδιά μου», είπε αρχικά.

«Το μόνο που με απασχολεί τώρα, είναι η ανάληψη της επιμέλειας των παιδιών μου, γιατί πρέπει να απομακρυνθούν από τον τόπο των τραγικών γεγονότων. Ήδη χάθηκε μια αθώα ψυχούλα. Πρέπει τώρα να προστατευθούν τα δυο μου παιδιά», προσέθεσε.



ΠΗΓΗ