Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν σήμερα οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 40χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη.

Ο εισαγγελέας άσκησε στον 39χρονο και τον φίλο του, ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Συγκεκριμένα, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης και ληστεία καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Ο 39χρονος έχει υποστηρίξει πως δεν συμμετείχε στη δολοφονία της 41χρονης σύντροφό του και πως μάλιστα της ώρα που συνέβη εκείνος κοιμόταν.

Μάλιστα, έχει ισχυριστεί πως στα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με το μπαούλο αλλά και με το στρώμα λίγο μετά τη δολοφονία, δεν είναι ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος αναμένεται να κρατήσει την ίδια στάση μέχρι πρότινος, δηλαδή θα ισχυριστεί πως βρισκόταν στο αυτοκίνητο όταν συνέβη η δολοφονία.

Να ομολογήσει του ζητά η μητέρα του

Να ομολογήσει εάν έχει κάνει το αποτρόπαιο έγκλημα ζητάει από τον γιο της, η μητέρα του 39χρονου συντρόφου που μαζί με τον 34χρονο φίλο του κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

«Να ομολογήσει! Αν το έχει κάνει, να ομολογήσει… Όλα τα στοιχεία οδηγούν εκεί…», είπε μιλώντας στο Star η μητέρα του 39χρονου.

«Δεν πίστεψα ποτέ»

Για την αδικοχαμένη 41χρονη Γεωργία που δολοφονήθηκε άγρια από τον 39χρονο σύντροφό της στη Θεσσαλονίκη, μίλησε συνάδελφός της τονίζοντας ότι από την πρώτη στιγμή ήξερε ότι το υποτιθέμενο μήνυμα της Γεωργίας προς τον σύντροφό της δεν το είχε στείλει εκείνη.

«Εγώ την ξέρω τη Γεωργία, δουλεύαμε τέτοια εποχή πέρυσι μαζί. Όταν είδα το Silver Alert και τις δηλώσεις του συντρόφου της, δεν πίστεψα ποτέ ότι αυτά τα μηνύματα τα έχει στείλει η Γεωργία» λέει.

«Υπήρχαν στιγμές στη δουλειά που ερχόταν και έκλαιγε, δεν ήταν καλά, βέβαια δεν έλεγε κάτι, δεν είχε αναφέρει τον σύντροφό της. Μόνο για το παιδί της ανέφερε συνέχεια. Νευρίαζε στη δουλειά αν της έλεγαν να κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που έπρεπε, επαναστατούσε και έλεγε ‘όχι, εγώ δεν το κάνω’, δε σήκωνε πολλά πολλά, και επειδή δεν της κολλούσε τα ένσημα που ήθελε και δεν της έδινε τα λεφτά που έπρεπε, σηκώθηκε πήρε την τσάντα της στη μέση της βάρδιας και έφυγε, τους παράτησε», αποκαλύπτει.



ΠΗΓΗ