Ενας 39χρονος Γεωργιανός που έχει συλληφθεί  για διακίνηση μεταναστών στο Κατάκωλο  Ηλείας για  λαθρεμπόριο  ναρκωτικών αλλά και για κατοχή οπλοστασίου το 2017 κι ο οποίος διέμενε στα Μουδανιά Θεσσαλονίκης και στον  Ασπρόπυργο και  δήλωνε «υδραυλικός» συνελήφθη ως ένας εκ των πληρωμένων εκτελεστών των δύο «συμβολαίων θανάτου» με θύματα τους Γιάννη Σκαφτούρο και Βασίλη Ρουμπέτη  που  έπεσαν νεκροί   από σφαίρες καλάσνικοφ τον Απρίλιο του 2022 και τον Ιούνιο του 2023   στα Σκουρτα Βοιωτίας και  στον Κορυδαλλό.

Επιπλέον το 2015  ο 39χρονος  είχε κατηγορηθεί για το σοβαρό τραυματισμό δύο αστυνομικών της ομάδας Δίας , σε τροχαίο ατύχημα στην Καλλιθέα ενώ  είχε φυλακισθεί στον Κορυδαλλό την περίοδο 2018-2019  για τα προαναφερόμενα αδικήματα.

Ο 39χρονος φέρεται να εμπλεκόταν σε λαθρεμπόριο τσιγάρων   ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης ομοεθνών του που είχε συνεργασία με Ελληνες νονούς της νύκτας αλλά και ημεδαπούς επιχειρηματίες που έχουν κατηγορηθεί συχνά για το ίδιο αδίκημα.

Όμως παράλληλα    φέρεται να χρησιμοποιείτο   ως φυσικός αυτουργός σε «συμβόλαια θανάτου» -μαζί με ομοεθνείς του-  με χρήση καλάσνικοφ , επιδρομές σε σπίτια αλλά και   μαζικό πυρ σε θωρακισμένα αυτοκίνητα.

Αποτύπωμα του 39χρονου είχε βρεθεί σε μία μηχανή   που εγκατέλειψαν οι δράστες της δολοφονίας του Γιάννη Σκαφτούρου στην  Βοιωτία . Το ΙΧ του 39χρονου είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης προ μερικών μηνών στο Ασπρόπυργο , πιθανόν από μέλη αντίπαλης συμμορίας.

Σε βάρος του 39χρονου είχε σχηματισθεί δικογραφία το 2015 ως συνεργό σε ανθρωποκτονία ομοεθνούς του.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ