Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023, 23:34

Μόλις τέσσερα λεπτά χρειάστηκαν οι δράστες για να κλέψουν το αυτοκίνητο της μοιραίας καταδίωξης που σημειώθηκε έξω από τη Λάρισα, που κόστισε τη ζωή σε έναν 20χρονο, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικού.

Το onlarissa.gr επικοινώνησε με εκπρόσωπο της εταιρείας μεταλλικών κατασκευών στην οποία ανήκει το αυτοκίνητο και εδρεύει στο Γαλάτσι της Αττικής. Tο όχημα το οποίο αποκτήθηκε προ ολίγων ημερών και μόλις χθες εκδόθηκε η άδεια κυκλοφορίας, ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του βασικού μετόχου της εταιρείας.

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, όλα έγιναν σήμερα τα ξημερώματα και σε μόλις τέσσερα λεπτά! Στις 5.44, συνολικά τρία άτομα προσέγγισαν το λευκό Nissan Navara και τέσσερα λεπτά αργότερα είχαν καταφέρει – παρότι ήταν αυτόματο – να το διαρρήξουν, να το θέσουν σε λειτουργία και να εξαφανιστούν.

Οι αρχές έφθασαν στα ίχνη του κλεμμένου οχήματος από τον πομποδέκτη χρέωσης στα διόδια, καθώς ο ιδιοκτήτης είδε μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης των χρεώσεων, τις κινήσεις του. Ακολούθως ενημέρωσε την αστυνομία για να ακολουθήσει η μοιραία καταδίωξη.

Πηγή:onlarissa.gr

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023, 23:34

ΠΗΓΗ