Σοβαρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν στο ανθοπωλείο «Polyamorous» στα Εξάρχεια έπειτα από παρέμβαση αγνώστων, οι οποίοι πέταξαν και τρικάκια που έγραφαν «ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ».

Το «Polyamorous» το οποίο δημιούργησαν πέρυσι, οι Ελένη Νικολούλια και Αλέξανδρος Γκικόπουλος, είναι ανθοπωλείο όμως στις εγκαταστάσεις του έχει ερωτικά παιχνίδια και ποικιλία κρασιών και ποτών.

Ο ένας εκ των ιδιοκτητών, Αλέξανδρος Γκικόπουλος, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Πίσω στο μακρινό παρελθόν για κάποιους αλλά και κοντινό για κάποιους άλλους, όταν με μάθαιναν να εναντιώνομαι σε κάτι που δεν μου άρεσε, μου έλεγαν να το κάνω με τον λόγο, με επιχειρήματα και σίγουρα χωρίς καθόλου βία.

Κάπως έτσι μάλλον έμαθαν και αυτούς να εναντιωνονται στον «εξευγενισμό» της γειτονιάς τους (λες και δεν είναι και δική μας γειτονιά), που μάλλον προκάλεσε ένα ανθοπωλείο».

Η συνιδιοκτήτρια του καταστήματος Ελένη Νικολούλια, αναδημοσίευσε την ανάρτηση του Αλέξανδρου Γκικόπουλου, προχωρώντας στο εξής σχόλιο: «Γιατί εσύ φταις που δεν μπορώ να βρω σπίτι στα Εξάρχεια…».

Το κατάστημα, εχθές Κυριακή (11/2), παρέμεινε ανοιχτό παρά τις υλικές καταστροφές, προχωρώντας στην δημοσίευση μιας φωτογραφίας με λουλούδια και γράφοντας: «Ανοιχτά και σήμερα, όπως και κάθε Κυριακή».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ