Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Μαΐου 2023, 17:49

Ο βασιλιάς Κάρολος και ο γιος του, πρίγκιπας Ουίλιαμ, βγήκαν σήμερα στον δρόμο και χαιρέτισαν τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, στο κέντρο του Λονδίνου, εν αναμονή της αυριανής στέψης.

Ο Κάρολος βγήκε από τις πύλες του παλατιού με το βασιλικό αυτοκίνητό του όμως σταμάτησε στα μισά της μεγάλης λεωφόρου που οδηγεί στο Μπάκιγχαμ. Στην περιοχή αυτή έχουν κατασκηνώσει εδώ και μέρες πολλοί Βρετανοί, ενόψει της τελετής. Αντάλλαξε χειραψία και χαμόγελα με πολλούς από αυτούς ενώ άλλοι τον επευφημούσαν με ζητωκραυγές και φωνάζοντας «Ο Θεός να σώζει τον βασιλιά».

 

 

«Δεν κοιμάστε και πολύ εδώ πέρα, όπως μαθαίνω», είπε ο Ουίλιαμ σε μια γυναίκα, αναφερόμενος στον κόσμο που ζει σε σκηνές και έχει ήδη δημιουργήσει μια γιορτινή ατμόσφαιρα, παρά τη σφοδρή βροχόπτωση. «Ελπίζω να μην βρέχεστε», πρόσθεσε.

 

Ο βασιλιάς και ο γιος του, που συνοδευόταν από τη σύζυγό του Κέιτ, συζήτησαν με πολλούς ανθρώπους και πόζαραν για σέλφι μαζί τους.

Την Πέμπτη ο Ουίλιαμ και η Κέιτ πήγαν με το μετρό σε μια παραδοσιακή παμπ του Λονδίνου, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με θαμώνες και ιδιοκτήτες, δύο εικοσιτετράωρα πριν από τη στέψη.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Μαΐου 2023, 17:49

ΠΗΓΗ