Δύο άτομα συνελήφθησαν στο Κολοράντο μετά τον εντοπισμό των λειψάνων δύο μικρών παιδιών σε αποθήκη και σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου,  σύμφωνα με τις αρχές.

Η έρευνα της αστυνομίας ξεκίνησε στις 20 Ιανουαρίου για τα ίχνη δύο παιδιών που χάθηκαν το καλοκαίρι του 2018, της Yesenia Dominguez και του Jesus Dominguez Jr., σύμφωνα με πληροφορίες από το people.com.

Η Yesenia θα ήταν σήμερα 9 ετών και ο αδελφός της, Jesus 10 ετών. Τα λείψανα και των δύο παιδιών βρέθηκαν στις 22 Ιανουαρίου και στις 6 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι αρχές Φεβρουαρίου η αστυνομία αναζητώντας τα συγκεκριμένα παιδιά είχε ανακαλύψει το πτώμα ενός ακόμη παιδιού μέσα σε μπετόν.

Η αστυνομία δεν έχει δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για τους δράστες

Η επιβεβαίωση με τεστ DNA

Τα λείψανα της Yesenia βρέθηκαν μέσα σε ένα μεταλλικό δοχείο σε μια μονάδα αποθήκευσης στις 22 Ιανουαρίου. Το δοχείο ήταν «γεμάτο με σκυρόδεμα και φαινόταν ύποπτο», σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία ανταποκρινόταν σε μια αναφορά για ύποπτη δραστηριότητα στην περιοχή.

Η ταυτότητά της επιβεβαιώθηκε με τη χρήση DNA στις 15 Φεβρουαρίου, μια εβδομάδα αφότου η σορός του Jesus βρέθηκε μέσα σε μια βαλίτσα στο πορτμπαγκάζ ενός οχήματος σε μια τοπική μάντρα.

Το όχημα ανήκε στην Corena Minjarez.

Συνελήφθησαν 2 άτομα

Την Πέμπτη, σύμφωνα με την αστυνομία, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για φόνο 1ου βαθμού και κακοποίηση πτώματος για τους Minjarez, 36 ετών, και Jesus, 35 ετών.

Η Minjarez συνελήφθη την Παρασκευή από την αστυνομία, και κρατείται στο κέντρο κράτησης της κομητείας Pueblo με εγγύηση 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Jesus συνελήφθη το Σάββατο, σύμφωνα με ανάρτηση της αστυνομίας στο X (πρώην Twitter).

Να σημειωθεί ότι η αστυνομία μίλησε με τους γονείς των παιδιών, αλλά τα παιδιά δεν είχαν δηλωθεί εξαφανισμένα, μέχρι τις 20 Ιανουαρίου.



ΠΗΓΗ