Αυτό το καλοκαίρι, ξεχάστε τις ψυχρές αποχρώσεις του ξανθού και τα μωβ σαμπουάν που θα διώξουν τους κίτρινους τόνους, αφού ένα νέο χρώμα μαλλιών ήρθε να κάνει τις εμφανίσεις σας πιο «καυτές» από ποτέ: το sunflower blonde.

Εάν είστε ήδη ξανθιά ή θέλετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σας, τσεκάρετε αυτήν την απόχρωση, που -ευτυχώς για όλες μας- ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος.

Τι είναι το sunflower blonde

Σύμφωνα με τον hairstylist και trend expert, Tom Smith, το sunflower blonde είναι η τέλεια καλοκαιρινή απόχρωση για να φέρει λίγη από τη «χρυσή ώρα» της ημέρας στα μαλλιά σας. Πρόκειται για ένα διακριτικό και πολυτονικό χρώμα, το οποίο αποτελείται από θερμούς και χρυσαφένιους ξανθούς τόνους που χαρίζουν ένα λαμπερό αποτέλεσμα στα μαλλιά και φωτίζουν το πρόσωπο. Μπορεί να επιτευχθεί είτε με ανταύγειες σε φυσικά ανοιχτόχρωμα μαλλιά είτε με βαφή και ανταύγειες σε φυσικά σκουρόχρωμα μαλλιά.

Ταιριάζει σε όλες;

Αναρωτιέστε αν το sunflower blonde θα ταιριάξει σε εσάς; Οι ειδικοί λένε «ναι». Η θερμή αυτή απόχρωση μπορεί να ταιριάξει και να αναδείξει όλους τους τόνους δέρματος, ενώ κάνει τα μαλλιά να φαίνονται εξαιρετικά υγιή μιας και το αποτέλεσμα δείχνει πιο φυσικό, σαν να είστε φυσικές ξανθιές -ιδανική λύση για εσάς που έχετε θαμπά ή ταλαιπωρημένα ξανθά μαλλιά από το συχνό ντεκαπάζ.

Πώς θα το διατηρήσετε

Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται από τη διαδικασία της βαφής, οπότε για να δείχνουν τέλεια τα sunflower blonde μαλλιά σας, χρειάζονται κατάλληλο haircare.  Η εφαρμογή τακτικών conditioning θεραπειών και προϊόντων που ενδυναμώνουν τη δομή της τρίχας εκ των έσω, βοηθούν σημαντικά στην υγεία και τη λάμψη των μαλλιών. Επίσης, φροντίστε να εφαρμόζετε μια μάσκα μαλλιών για ενυδάτωση και θρέψη κάθε εβδομάδα, ενώ τα σαμπουάν και conditioners για βαμμένα μαλλιά θα διατηρήσουν το χρώμα ζωντανό μέχρι το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο.

πηγή: grace.gr

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ