Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023, 17:50

Μία γυναίκα στα Τρίκαλα έπραξε το σωστό, και επέστρεψε μεγάλο χρηματικό ποσό που βρήκε μέσα σε φάκελο, τυχαία στον δρόμο στο κέντρο της πόλης. 

Η γυναίκα βρήκε κοντά στην λαϊκή αγορά των Τρικάλων ένα φάκελο που περιείχε 17.000 ευρώ και τον παρέδωσε στην αστυνομία. Μάλιστα, όπως αναφέρει το trikalaola, ο τρόπος που παρέδωσε τον φάκελο δείχνει απαράμιλλο ήθος.

Περπατώντας στον πεζόδρομο κοντά στα Δικαστήρια είδε πεταμένο ένα φουσκωμένο φάκελο. Το σήκωσε για να δει τι ακριβώς ήταν και διαπίστωσε την ύπαρξη του χρηματικού ποσού χωρίς κανένα στοιχείο που να παραπέμπει στον νόμιμο κάτοχό του. Χωρίς δεύτερη σκέψη απευθύνθηκε στην αστυνομία όπου και παρέδωσε τα χρήματα. Λίγη ώρα αργότερα έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα και ο κάτοχος των χρημάτων, όπου του παραδόθηκε ο φάκελος.

Ο κάτοχος των χρημάτων θέλησε να δώσει τα νόμιμα εύρετρα στη γυναίκα, όμως εκείνη αρνήθηκε να πάρει ακόμη και αυτά, επιβεβαιώνοντας την ανθρωπιά της και αρκέστηκε στις ευχαριστίες του και την ηθική της ικανοποίηση ότι έκανε το σωστό.

Πηγή: trikalaola.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023, 17:50

ΠΗΓΗ