Γιάννης Αποστολίδης

«ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» για τις νέες προκλήσεις Ερντογάν από το Βερολίνο: Δεν ξεχνάμε τις Γενοκτονίες, Σφαγές και Εκτοπίσεις εκατομμυρίων Ελλήνων από τις Πατρογονικές Εστίες τους

Σοκ και αμηχανία έχει προκαλέσει στην Ευρώπη η προκλητική συμπεριφορά του Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στο Βερολίνο, ο οποίος δεν δίστασε να προσβάλει τον Καγκελάριο, Όλαφ Σολτς, προκειμένου να ισχυριστεί ότι η Τουρκία δεν χρωστάει τίποτα στο Ισραήλ σε αντίθεση με το Βερολίνο και τις ενοχές του για το Ολοκαύτωμα.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, κλιμακώνοντας σήμερα τις πολιτικές εντάσεις -ενόψει της επίσκεψης του την 7η Δεκεμβρίου στην πατρίδα μας- κατά την 62η Γενική Συνέλευση της Εθνικής Ένωσης Τούρκων Φοιτητών στην Κωνσταντινούπολη εμφανίστηκε ακόμα πιο προκλητικός δηλώνοντας χαρακτηριστικά:«Αν κάθε τρομοκρατική οργάνωση, που υποστηρίζεται από δυνάμεις, όπως η Αμερική και η Ευρώπη, σφαγιάζει ανθρώπους, όπως επιθυμεί, και διαπράττει φρικαλεότητες που ισοδυναμούν με γενοκτονία, αυτό σημαίνει ότι η παγκόσμια τάξη πραγμάτων έχει διαλυθεί εντελώς».

Κάτι ξέρουν οι Τούρκοι από προπαγάνδα και ιστορική λήθη…

Μέχρι και σήμερα ο τούρκος «δικτάτορας» που επαινεί την τρομοκρατία της Χαμάς, δεν θέλει να ακούσει τίποτα περί Γενοκτονιών.
Έλληνες της Μικράς Ασίας, Πόντιοι, Αρμένιοι, Ασσύριοι, «Σεπτεμβριανά», «Αττίλας» και χιλιάδες Κούρδοι από τη δεκαετία του ’80 έως σήμερα…

Η ιστορία της Τουρκίας είναι γεμάτη διωγμούς και μαζικές δολοφονίες. Μια χώρα που βαρύνεται με τα μεγαλύτερα εγκλήματα εθνικού ξεκαθαρίσματος ανά την υφήλιο.

Η Οθωμανική Αυτοκρατορία, προτού σβήσει, μεταλλάχθηκε από τον σφαγέα Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ σε Τουρκικό εθνικό κράτος. Όμως, δεν πρέπει ιστορικά να παραβλέπεται ότι αυτή η μετάλλαξη επιτεύχθηκε με γενοκτονίες, σφαγές και εκτοπίσεις εκατομμυρίων αθώων που ζούσαν στα εδάφη της σημερινής Τουρκίας για πάνω από 3000 χρόνια.

Ο κόσμος αλλάζει, οι Τούρκοι όχι…

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» προειδοποιούν την κυβέρνηση Μητσοτάκη να μη στρώσει κόκκινο χαλί στον Ερντογάν -αλλά αντιθέτως να του το… τραβήξει- κατά την επικείμενη επίσκεψη του στη χώρα μας γιατί πλέον είναι ξεκάθαρο ότι έχει αυτοανακηρυχθεί σε διεθνή υποστηρικτή της ισλαμικής τρομοκρατίας.

 



ΠΗΓΗ