Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023, 09:46

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον επόμενο γύρο στο Miami Open, καθώς νίκησε με 2-1 σετ τον Κριστιάν Γκαρίν (Νο 82 στην ATP) και στην φάση των «16» θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Κάρεν Κατσάνοφ (Νο 16 στον κόσμο). Ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε ικανοποιημένος από την επιστροφή του στις νίκες:

«Ήταν αρκετά δύσκολο το παιχνίδι, απέναντι σε έναν παίκτη που παίζει εξαιρετικό τένις, και κατά το παρελθόν έχει δυσκολέψει τους καλύτερους στο άθλημα. Πιστεύω πως η θέση του στην παγκόσμια κατάταξη δεν αντιπροσωπεύει αυτό που μπορεί να καταφέρει πραγματικά στο κορτ, οι ικανότητές του είναι εξαιρετικές», τόνισε ο 24χρονος και συμπλήρωσε:

«Αλλά είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι, θεωρώ πως η καλή μου ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στο τέλος είναι αυτό που μέτρησε, είχα πραγματικά τα μάτια μου προσηλωμένα στο στόχο που είχα θέσει, και σαφώς ήμουν πολύ προσηλωμένος στο game κατά το οποίο σέρβιρε εκείνος, για να κερδίσω. Ας ευχαριστηθούμε αυτή τη νίκη, ήμουν σε έναν δύσκολο δρόμο αποθεραπείας από τον τραυματισμό μου τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά είμαι χαρούμενος που επέστρεψα καλύτερος».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023, 09:51

ΠΗΓΗ