Ο Δημήτρης Σταρόβας έπειτα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στο Tζάνειο Νοσοκομείο μετά από το εγκεφαλικό που υπέστη, πήρε εξιτήριο και πλέον βρίσκεται σπίτι του, όπου κι αναρρώνει.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη και επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής.

«Κατά λάθος βρέθηκε η Άννα εκεί, την ώρα εκείνη. Ο Θεός την έστειλε από το σχολείο που δουλεύει να πεταχτεί για μισή ώρα στο σπίτι και να τον δει»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας για τον επιστήθιο φίλος του Δημήτρη Σταρόβα στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ανέφερε: «Μιλάω με την Άννα (την σύντροφο του Δημήτρη Σταρόβα), πάει από το καλό στο καλύτερο, θέλει χρόνο(…)Είναι μια πολύ ευαίσθητη στιγμή, οπότε προσευχηθείτε να πάει όσο πιο γρήγορα γίνεται και να φτάσει στην αρχική φάση. Περάσαμε λίγο δύσκολα».

«Είναι μια ιστορία απίστευτη»

«Έγιναν όλα ξαφνικά, ξύπνησε το πρωί κι ήταν μια χαρά μέχρι τις 10. Είναι μια ιστορία πολύ παράξενη. Όταν όλα τελειώσουν και σας εξηγήσει το περιστατικό και πώς ακριβώς έγινε, δεν θα το πιστέψετε», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

Επιπροσθέτως, εξιστόρησε: «Κατά λάθος βρέθηκε η Άννα εκεί, την ώρα εκείνη. Ο Θεός την έστειλε από το σχολείο που δουλεύει να πεταχτεί για μισή ώρα στο σπίτι και να τον δει. Είναι μια ιστορία απίστευτη, θα τη μάθετε, όταν όλα πάνε καλά και τελειώσουν».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, είχε επισκεφτεί τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο, όσο ακόμα εκείνος νοσηλεύονταν, και τότε είχε δηλώσει: : «Για την ιστορία επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για τον Δημήτρη Σταρόβα για να του μεταφέρω τα περαστικά και όλα αυτά, να σας πω ότι πάμε για το δεύτερο 24ωρο. Τα πράγματα είναι σταθερά. Με πολύ χαμηλά την μπάλα. Χθες τον επισκέφθηκα κιόλας στο νοσοκομείο. Όλα καλά. Σταθερά μεν. Όλα καλά. Περιμένουμε. Και οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι. Εντάξει; Οπότε δε χρειάζεται να περιμένουμε πολλά πράγματα. Είναι εκεί η Άννα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Και ό,τι είναι, θα τα πούμε».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ