Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Μαΐου 2023, 02:54

«Παραδίδουμε έναν ακόμη σύγχρονο και ασφαλή χώρο για την ψυχαγωγία των παιδιών μας», τονίζει στο μήνυμά του ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, στην εκδήλωση των εγκαινίων της νέας παιδικής χαράς «Παραμυθούπολη», στον δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία εκατοντάδων γονέων και παιδιών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη γιορτή της μητέρας.

Πρόκειται για έναν «παραμυθένιο» χώρο παιγνιδιού και αναψυχής για τα παιδιά, ο οποίος κατασκευάστηκε στη βάση της προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογράψει ο περιφερειάρχης με το δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο.

Βρίσκεται στη συμβολή των οδών Λαμπράκη και Παπαναστασίου και είναι η μια εκ των δύο μεγάλων παιδικών χαρών που ανακατασκευάζονται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας, με το ποσό των περίπου 400 χιλιάδων ευρώ, ενώ σύντομα θα παραδοθεί και η δεύτερη στην περιοχή Ρέμα – Τραμ Ελληνικού.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε εκ μέρος της Περιφέρειας η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος για θέματα Μεταφορών Γ. Αδαμοπούλου, ενώ ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης, στο μήνυμά του εκφράζει την ικανοποίησή του για την υλοποίηση του έργου και επισημαίνει:

«Στο πλαίσιο της πολύ καλής συνεργασίας που έχουμε με τον δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης και προσωπικά με τον δήμαρχο Γ. Κωνσταντάτο, αποτέλεσμα της οποίας είναι η υλοποίηση μίας σειράς σημαντικών έργων υποδομής, είναι και αυτή η νέα σύγχρονη παιδική χαρά που υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής. Παραδίδουμε στους μικρούς μας φίλους ακόμη έναν ελεύθερο χώρο χαράς και παιχνιδιού, με σύγχρονες και ασφαλείς προδιαγραφές, όπου μέσα από μια ποικιλία δραστηριοτήτων, τα παιδιά κάθε ηλικίας μπορούν να απολαύσουν τις ελεύθερες ώρες τους»


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Μαΐου 2023, 02:54

ΠΗΓΗ