Αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι εικόνες από την κηδεία της γιαγιάς του Φρέντι Μπελέρι στη Χιμάρα με τον εκλεγμένο δήμαρχο να οδηγείται στο νεκροταφείο υπό ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό και μόλις για λίγα λεπτά προκειμένου να παραστεί στην τελετή της ταφής.

Νωρίτερα δεν επετράπη στον Φρέντι Μπελέρη να πάει στο πατρικό του σπίτι όπου όπου πέθανε η γιαγιά του αλλά ούτε και στην εκκλησία για να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία. Αν και βρισκόταν στο σημείο η αστυνομία τον κρατούσε μέσα αστυνομική κλούβα.

Δείτε τις πρωτοφανείς εικόνες σε κηδεία όπως τις μετέδωσε το αλβανικό κανάλι «Top Channel»

Οι εικόνες αυτές και η απαράδεκτη συμπεριφορά της αλβανικής αστυνομίας στην κηδεία, προκάλεσαν την οργή του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί, με συνέπεια να προκληθεί ένταση χωρίς να λείψουν οι αποδοκιμασίας ακόμα και κάποιες αψιμαχίες με τους αστυνομικούς.

Μάλιστα όπως μεταδίδει το himara.gr oι αστυνομικοί φεύγοντας χτύπησαν δύο κατοίκους που βρίσκονταν έξω από το νεκροταφείο.

Καψώνια

O Μπελέρης κρατήθηκε στην κλούβα και δεν του επέτρεψαν να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Μάλιστα λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα αστυνομικοί έβγαλαν τον Μπελέρη από την κλούβα με τον κόσμο να φωνάζει το όνομά του και να τον χειροκροτούν.

Κυριολεκτικά σηκωτό τον μετέφεραν μέσα στο νεκροταφείο και με τον ίδιο τρόπο περίπου δέκα λεπτά μετά τον οδήγησαν και πάλι μέσα στην κλούβα προκειμένου να τον μεταφέρουν στις φυλακές.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ