Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023, 19:53

Την προσοχή των φίλων της επέστησε για ακόμα μία φορά η ΠΑΕ ΑΕΚ. Η ΟΠΑΠ Αρένα θα είναι για ακόμα μία φορά κατάμεστη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (Κυριακή, 19:00) και οι «κιτρινόμαυροι» υπενθυμίζουν στους οπαδούς τους ότι δεν πρέπει κανείς να πλησιάσει το γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Ο περιορισμός αυτός περιλαμβάνει τους πάντες, ακόμα και παιδιά τα οποία συνοδεύουν οι γονείς τους, χωρίς να έχουν προμηθευτεί εισιτήριο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Όπως είναι ήδη γνωστό, για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (12/3, 19.00) υπάρχει ένα ακόμη sold out στο Σπίτι Μας, στην OPAP ARENA.

Οι πόρτες των θυρών της OPAP ARENA θα ανοίξουν στις 16.00, τρεις ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη της αναμέτρησης. Δεδομένου πως υπάρχει sold out, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να φροντίσετε για την όσο το δυνατό νωρίτερη προσέλευση σας στο γήπεδο. Είναι κάτι που θα μας βοηθήσει όλους να ζήσουμε την εμπειρία μιας ακόμη μεγάλης βραδιάς στο γήπεδο μας στον απόλυτο βαθμό, χωρίς περιττή ταλαιπωρία για οποιονδήποτε.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία επίσης να μην επιχειρήσει να προσεγγίσει το γήπεδο κανένας χωρίς εισιτήριο. Δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα εισιτήρια και το να έρθεις στο γήπεδο χωρίς «μαγικό χαρτάκι» σημαίνει μόνο προβλήματα για σένα και τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας μας.

Πολύ μεγάλη προσοχή και για το ζήτημα των κατόχων εισιτηρίων που φέρνουν μαζί τους στο γήπεδο μικρά παιδιά για τα οποία δεν έχουν εισιτήρια. Κανένα παιδί χωρίς εισιτήριο δεν μπορεί να περάσει εντός της OPAP ARENA. Είναι ένα ζήτημα που ήδη έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε προηγούμενα ματς κι έχει οδηγήσει σε αχρείαστη ταλαιπωρία και εντάσεις στις εισόδους των θυρών. Αν δεν έχετε φροντίσει να προμηθευθείτε εισιτήριο για το παιδί σας, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να το έχετε μαζί σας στο γήπεδο».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023, 19:54

ΠΗΓΗ