Πτήση της JET2 από τη Γλασκώβη χρειάστηκε να εκτραπεί μετά από επίθεση που φέρεται να εξαπέλυσε ένας επιβάτης εναντίον του πληρώματος και των συνεπιβατών του.

Το αεροσκάφος αναχώρησε από τη Γλασκώβη λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα της Τετάρτης για να μεταφέρει παραθεριστές στην Τενερίφη.

Αλλά το χάος ξεδιπλώθηκε στον αέρα, αφού ένας επιβάτης, ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν μεθυσμένος, φέρεται να ξέσπασε σε βίαια επεισόδια, μετέδωσε η Sun.

Υποστηρίζεται ότι ο άνδρας έγινε βίαιος απέναντι στα μέλη του πληρώματος ενώ προσπάθησε να επιτεθεί και σε ορισμένους συνεπιβάτες του.

Επίσης σύμφωνα με μαρτυρίες αρκετοί άνθρωποι χρειάστηκε να συγκρατήσουν τον άνδρα προκειμένου το αεροπλάνο να προσγειωθεί με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Shannon της Ιρλανδίας, όπου αστυνομικοί έσπευσαν στο αεροσκάφος.

Πλάνα δείχνουν τον άνδρα να σύρεται κυριολεκτικά από το εσωτερικό της καμπίνας.

Του είχαν περάσει χειροπέδες με τα χέρια πίσω από την πλάτη και ένας αστυνομικός χρησιμοποίησε ζώνη ασφαλείας για να τον σύρει από τα πόδια.

Τελικά συνελήφθη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση, ενώ οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό.

Εκπρόσωπος της Jet2 δήλωσε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η πτήση LS155 από τη Γλασκώβη προς την Τενερίφη εκτράπηκε στο αεροδρόμιο Shannon σήμερα το απόγευμα, ώστε η αστυνομία να μπορέσει να παραλάβει έναν επιβάτη που προκαλούσε αναστάτωση».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ