Με τον ισραηλινό στρατό να συνεχίζει να σφυροκοπά ανηλεώς τη Λωρίδα της Γάζας, ένας από τους ηθοποιούς που έγινε γνωστός μέσα από τη δημοφιλή σειρά του Netflix «Fauda» περιγράφει τα όσα διαδραματίζονται.

Ένας από τους ηθοποιούς που έγινε γνωστός μέσα από τη δημοφιλή σειρά του Netflix «Fauda», ο Idan Amedi, υπηρετεί στον ισραηλινό στρατό, όπως και άλλοι συνάδελφοί του.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, μουσικός και συνθέτης υπηρετεί ως έφεδρος των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF).

Ο «Σαγκί», όπως είναι το όνομα του ρόλου που υποδύεται στη σειρά, μοιράστηκε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου φαίνεται να ετοιμάζεται με τη μονάδα του για χτύπημα στη Γάζα.

Το μήνυμα του ηθοποιού του «Fauda»

Ο Idan Amedi εμφανίζεται μέσα σε ένα τεθωρακισμένο όχημα μαζί με άλλους ισραηλινούς στρατιώτες, φορώντας στολή και κράνος και λέει χαρακτηριστικά: «Αυτή δεν είναι μια σκηνή από το Fauda, αυτή είναι η πραγματική ζωή».

«Εδώ είναι ο υποδιοικητής», αναφέρει. «Σε ένα λεπτό, θα χτυπήσουμε αυτό το κτίριο στη μνήμη των αδελφών μας που σφαγιάστηκαν στις 7 Οκτωβρίου και δύο φίλων μας από το Yamam (μονάδα ειδικών δυνάμεων κατά της τρομοκρατίας) που σκοτώθηκαν στη δράση, Alexei Smaklov και Dror Elton», ακούγεται να λέει στο βίντεο.

«Το έθνος του Ισραήλ ζει και είναι εδώ για πάντα», καταλήγει στο μήνυμά του.

Ήταν πριν από έναν μήνα που ο Idan Amedi είχε ανακοινώσει την απόφασή του να καταταγεί στον στρατό για να πολεμήσει κατά της Χαμάς.

Πολλοί συντελεστές και ηθοποιοί του Fauda έχουν καταταγεί εθελοντικά στον ισραηλινό στρατό μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Ένας 38χρονος παραγωγός σκοτώθηκε από έκρηξη, ενώ ο πρωταγωνιστής της σειράς Λίορ Ραζ επίσης συμμετέχει εθελοντικά στον στρατό.



ΠΗΓΗ