Την Κυριακή, το μοντέλο, 32 ετών, δημοσίευσε μια σειρά από εικόνες στο Instagram της, στις οποίες υπήρχαν και μερικές φωτογραφίες του δίχρονου γιου της Sylvester «Sly», καθώς το δίδυμο μητέρας και γιου διακοσμούσε το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους για τις γιορτές.

Σε μια φωτογραφία, η Ραταϊκόφσκι και ο Sly κάθονται στο πάτωμα, ξεμπλέκοντας τα φωτάκια ενώ ετοιμάζονται να στολίσουν το δέντρο τους. Η καμαρωτή μαμά απαθανατίζεται επίσης να κρατάει τον γιο της μπροστά από το δέντρο, έτοιμη να του δώσει ένα φιλί.

Στις φωτογραφίες, η Ραταϊκόφσκι πόζαρε με τον γιο της καθώς εκείνος έτρωγε μούρα δίπλα στην όχθη μιας λίμνης

«Μερικά πράγματα αλλάζουν και άλλα μένουν τα ίδια», έγραψε η Ραταϊκόφσκι στη λεζάντα της. Η Ραταϊκόφσκι έχει αποκτήσει τον γιο της με τον πρώην της Σεμπάστιαν Μπέαρ-Μακλάρντ.

«Βατόμουρα, αγελάδες, φιδίσια νύχια και Sly»

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, το μοντέλο δημοσίευσε μια συλλογή φωτογραφιών στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες απεικονιζόταν ο γιος της Sly. Στις φωτογραφίες, η Ραταϊκόφσκι πόζαρε με τον γιο της καθώς εκείνος έτρωγε μούρα δίπλα στην όχθη μιας λίμνης.«Βατόμουρα, αγελάδες, φιδίσια νύχια και Sly», έγραψε η Ραταϊκόφσκι στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με το Elle το Νοέμβριο του 2021, η Ραταϊκόφσκι μίλησε με ειλικρίνεια για την εμπειρία του τοκετού, δηλώνοντας ότι εμπιστεύτηκε το σώμα της εκείνη τη στιγμή.

Επικαλέστηκε ένα απόσπασμα από το My Body, το βιβλίο της με τα προσωπικά της δοκίμια που κυκλοφόρησε, λέγοντας: «Μόνο όταν ξαναδιάβασα όλο το βιβλίο συνειδητοποίησα ότι στην αρχή υπάρχει ένα δοκίμιο για το ότι δεν μπορούσα να πω όχι. Και μετά, στο νοσοκομείο, είπα όχι, το σώμα μου ανταποκρίθηκε στο όχι που είπα και γέννησα τον γιο μου».

*Με πληροφορίες από People | Κεντρική φωτογραφία θέματος: EMILY RATAJKOWSKI/INSTAGRAM



ΠΗΓΗ