Μετά τους ισχυρισμούς των συμπρωταγωνιστριών της στη σειρά «Μάγισσες», η Αλίσα Μιλάνο σπάει τη σιωπή της.

Ήταν η συνάδελφός της Holly Marie Combs που υποστήριξε πως η Αλίσα Μιλάνο οδήγησε στην απόφαση να απολυθεί από τις «Μάγισσες» η Σάνεν Ντόχερτι.

Η Αλίσα Μιλάνο εμφανίστηκε σε ένα πάνελ για τη σειρά «Μάγισσες» στο Ορλάντο μέσα στην εβδομάδα, αλλά δεν συνοδευόταν από κανέναν από τους συμπρωταγωνιστές της.

Οι συμπρωταγωνίστριές της είχαν εμφανιστεί μαζί στην ίδια εκδήλωση την προηγούμενη μέρα.

Μιλώντας στους θαυμαστές της, η Αλίσα Μιλάνο έσπασε τελικά τη σιωπή της αναφορικά με τους ισχυρισμούς.

«Ήξερα ότι αυτό θα ερχόταν στο προσκήνιο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και θέλω να είμαι πολύ προσεκτική στο πώς θα απαντήσω σε όλα αυτά. Θα πω απλώς ότι είμαι λυπημένη» σημείωσε αρχικά η Αλίσα Μιλάνο.

Αρνούμενη να διαψεύσει τους ισχυρισμούς, η Αλίσα Μιλάνο μοιράστηκε το πόσο αναστατωμένη αισθάνεται για τους θαυμαστές της σειράς «Μάγισσες».

«Δεν νομίζω ότι πραγματικά λυπάμαι για εμένα ή για τη ζωή μου ή για το πώς επηρεάζει ή δεν επηρεάζει τη ζωή μου. Είμαι περισσότερο λυπημένη για τους θαυμαστές.

Είμαι περισσότερο λυπημένη που μια σειρά που σήμαινε τόσα πολλά για τόσους πολλούς ανθρώπους αμαυρώθηκε από μια τοξικότητα που ακόμα και σήμερα, σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα μετά, εξακολουθεί να συμβαίνει.

Λυπάμαι που οι άνθρωποι δεν μπορούν να το ξεπεράσουν. Λυπάμαι που όλοι μας δεν μπορούμε απλά να γιορτάσουμε την επιτυχία μιας σειράς που σήμαινε τόσα πολλά για όλους μας», σημείωσε χαρακτηριστικά η Αλίσα Μιλάνο.

Τα δύσκολα χρόνια για την Αλίσα Μιλάνο

Η ηθοποιός Αλίσα Μιλάνο συνέχισε λέγοντας πως τα χρόνια που πέρασε στα γυρίσματα της σειράς ήταν δύσκολα για εκείνη.

«Έχω δουλέψει εξαιρετικά σκληρά στη ζωή μου τα τελευταία 25 χρόνια για να θεραπεύσω όλα τα τραύματά μου. Και αυτό δεν είναι μόνο όλα τα τραύματα που βίωσα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αλλά όλα τα τραύματά μου.

Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να επουλώσω τα κομμάτια, επειδή καταλαβαίνω ότι οι πληγωμένοι άνθρωποι πληγώνουν τους ανθρώπους και η πρόθεσή μου είναι να είμαι ένα θεραπευμένο άτομο που βοηθάει στη θεραπεία των ανθρώπων».

Οι δηλώσεις της Αλίσα Μιλάνο έρχονται μετά τους ισχυρισμούς της Holly Marie Combs πως ήταν εκείνη που έδωσε τελεσίγραφο στους παραγωγούς της σειράς που οδήγησε στην απομάκρυνση της Σάνεν Ντόχερτι.

«Μας είπαν (από την Αλίσα) ότι είναι ή αυτή ή η Σάνεν και η Αλίσα απείλησε να μας κάνει μήνυση για εχθρικό εργασιακό περιβάλλον» ισχυρίστηκε η Holly Marie Combs ότι της αποκάλυψε ένας παραγωγός.

«Δεν θυμάμαι να ήμουν ποτέ κακιά μαζί της στο πλατό» σημείωσε η Σάνεν Ντόχερτι από την πλευρά της.

«Θυμάμαι ένα επεισόδιο που σκηνοθέτησα όπου έκανε κάτι στις διακοπές των Χριστουγέννων και μου ζήτησαν να δουλέψω κάποια πράγματα μαζί της και δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό.

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγενική και με μεγαλύτερη κατανόηση» σημείωσε η Σάνεν Ντόχερτι που πρωταγωνίστησε στη σειρά «Μάγισσες» τις τρεις πρώτες σεζόν.



ΠΗΓΗ