Η Αντζελίνα Τζολί φέρεται να ενθάρρυνε τα παιδιά που μοιράζεται με τον Μπραντ Πιτ να αποφεύγουν τον πατέρα τους κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του σύμφωνα με νέα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το People.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ένας φρουρός ασφαλείας που εργαζόταν για το λαμπερό πρώην ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Ο ισχυρισμός έρχεται εν μέσω της συνεχιζόμενης και ολοένα πιο έντονης δικαστικής διαμάχης της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ για το γαλλικό οινοποιείο τους Chateau Miraval.

Οι δικηγόροι του Μπραντ Πιτ υπέβαλαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες μια δήλωση του ιδιοκτήτη εταιρείας ασφαλείας Tony Webb που εργαζόταν για την Αντζελίνα Τζολί από το 2000 έως το 2020. Υποστηρίζει ότι απολύθηκε από την Αντζελίνα Τζολί, αλλά εξακολουθεί να εργάζεται για τον 60χρονο Μπραντ Πιτ.

Στη δωδεκασέλιδη δήλωσή του o Tony Webb ισχυρίστηκε πως ένας βοηθός της Αντζελίνα Τζολί ονόματι Michael Vieira του τηλεφώνησε και προσπάθησε να του ζητήσει τη βοήθειά του για να αποτρέψει δύο σωματοφύλακες που εργάζονταν για την Αντζελίνα Τζολί μέσω της εταιρείας του Webb SRS Global να καταθέσουν στη χωριστή μάχη της για την επιμέλεια των παιδιών της με τον Μπραντ Πιτ (Maddox, 22, Pax, 20, Zahara, 19, Shiloh, 17, και τα 15χρονα δίδυμα Knox και Vivienne).

«Κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος, ο Vieira μου είπε ότι είχε ακούσει δύο ανθρώπους που είχαν παράσχει προσωπική ασφάλεια για την Αντζελίνα Τζολί μέσω της SRS Global ότι μπορεί να καταθέσουν στην οικογενειακή υπόθεση. Τότε μου ζήτησε να σταματήσω αυτά τα δύο άτομα από το να καταθέσουν» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Tony Webb.

Η απειλή για τις αποκαλύψεις από την Αντζελίνα Τζολί

«Κατάλαβα ότι ο Vieira έκανε αυτό το αίτημα για λογαριασμό της Αντζελίνα Τζολί. Του εξήγησα ότι δεν είχα καμία δύναμη να τους σταματήσω γιατί ήταν ανεξάρτητοι εργαζόμενοι και όχι υπάλληλοι.

Τότε μου είπε ότι αυτή η κλήση του θα έπρεπε να λειτουργήσει ως υπενθύμιση ότι αυτά τα άτομα είχαν συνάψει συμφωνίες μη αποκάλυψης με την Αντζελίνα Τζολί και ότι θα έπρεπε να τους το υπενθυμίσω. Και να τους πω ότι αν κατέθεταν στην υπόθεση, η ηθοποιός θα τους μηνύσει» υποστηρίζει ο Tony Webb.

«Το ένα από τα δύο άτομα, ο Ross Foster, διευκρίνισε ότι σκόπευε να καταθέσει ανεξάρτητα από τη ρήτρα NDA αν λάμβανε κλήτευση από το δικαστήριο» συμπληρώνει.

«Όταν ο κ. Foster μου το είπε αυτό, μου είπε επίσης ότι αν του το ζητούσαν, θα κατέθετε για δηλώσεις που άκουσε την ηθοποιό να κάνει στα παιδιά, ενθαρρύνοντάς τα να αποφύγουν να περάσουν χρόνο με τον Μπραντ Πιτ κατά τις επισκέψεις του» υπογραμμίζει.

Ο δικηγόρος της Αντζελίνα Τζολί, Paul Murphy, επισήμανε πως η υπόθεση δεν αφορά τα NDA γενικά, αλλά την εξουσία και τον έλεγχο. «Το μόνο που ήθελε η Αντζελίνα Τζολί ήταν χωρισμός και υγεία και θετικές σχέσεις μεταξύ όλων των μελών της οικογένειάς τους, συμπεριλαμβανομένου του Μπραντ Πιτ. Ανυπομονεί για την ημέρα που θα μπορέσει επιτέλους να την αφήσει να φύγει».

Οι δικηγόροι του Μπραντ Πιτ υπέβαλαν τη δήλωση από τον Webb σε μια προσπάθεια να δείξουν ότι η Αντζελίνα Τζολί χρησιμοποίησε το είδος των συμφωνιών μη αποκάλυψης που είχε αντίρρηση να υπογράψει όταν ο Μπραντ Πιτ ήταν έτοιμος να εξαγοράσει το μερίδιό της από την επιχείρηση κρασιού το 2021.



ΠΗΓΗ