Η Αντζελίνα Τζολί φέρεται να ήταν σοκαρισμένη και ανήσυχη όταν έμαθε ότι ο γιος της Pax είχε τρακάρει με το ηλεκτρικό του ποδήλατο στο Λος Άντζελες.

Ο 20χρονος Pax, τον οποίο η Αντζελίνα Τζολί μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ, αναρρώνει ακόμα μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο People, ο Pax αισθάνεται άβολα και χρειάζεται περαιτέρω θεραπεία. Η ενημέρωση έρχεται λίγες ημέρες αφότου ο Pax βγήκε από το Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τον γιο της Αντζελίνα Τζολί να έχει μπροστά του έναν μακρύ δρόμο ανάρρωσης.

Ο γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ έπεσε με το ηλεκτρικό του ποδήλατο στο πίσω μέρος ενός σταματημένου αυτοκινήτου σε μια διασταύρωση στην πολυσύχναστη λεωφόρο Los Feliz στις 30 Ιουλίου.

Ο Pax φέρεται να χτύπησε στο κεφάλι κατά τη σύγκρουση, με τον νεαρό να μη φορά κράνος εκείνη τη στιγμή.

Στάθηκε, σύμφωνα με την πηγή, πολύ τυχερός που δεν υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς. «Θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερο αφού δεν φορούσε κράνος».

Αν και το ατύχημα σόκαρε τη λαμπερή ηθοποιό, δεν άργησαν να σπεύσουν στο πλευρό του με τα υπόλοιπα αδέρφια του για να τον υποστηρίξουν.

«Η Αντζελίνα Τζολί σοκαρίστηκε και ανησύχησε όταν της τηλεφώνησαν για το ατύχημα» υπογραμμίζει η πηγή, προσθέτοντας πως τα άλλα πέντε παιδιά της βρίσκονται στο πλευρό του Pax για να τον υποστηρίξουν.

Μια άλλη πηγή είχε αναφέρει στο People ότι ο γιος της Αντζελίνα Τζολί είχε υποστεί πολύπλοκο τραύμα από την πρόσκρουση και θα χρειαστεί φυσικοθεραπεία για να βοηθήσει την ανάρρωσή του.

Η επείγουσα ιατρική περίθαλψη του Pax συνέβη εν μέσω της συνεχιζόμενης αποξένωσής του από τον πατέρα του Μπραντ Πιτ. Ο Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με γνώστη, ήταν στεναχωρημένος που δεν είχε ενημέρωση για την κατάσταση του Pax.

Κόντρα δίχως τέλος για Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ

«Μην περιμένετε το ατύχημα του Pax μπορεί να επαναφέρει τη δυναμική της οικογένειας με οποιονδήποτε τρόπο, καθώς ο Pax είναι 100% στο πλευρό της Αντζελίνα Τζολί και δεν θέλει καλές ευχές ή τύψεις από τον Μπραντ Πιτ» συνέχισε η πηγή.

Παρόλο που ο Μπραντ Πιτ ήταν αναστατωμένος που ο γιος του τραυματίστηκε και ήλπιζε να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, ο γνώστης είπε ότι δεν φαίνεται να είναι κάτι που θα συμβεί ποτέ, καθώς υπάρχει μια διαρκής αποξένωση μεταξύ τους.

Ωστόσο, μια πηγή κοντά στην Αντζελίνα Τζολί ισχυρίστηκε πως ο Μπραντ Πιτ δεν είχε κάνει καμία προσπάθεια να προσπαθήσει να δει τον Pax από τότε που είχε το σοβαρό τροχαίο.

«Η Αντζελίνα Τζολί θέλει ειρήνη, αλλά είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να πολεμά και να κατηγορεί τους πάντες εκτός από τον εαυτό του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα».

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ έχουν χωρίσει, αλλά εξακολουθούν να έχουν τη δικαστική διαμάχη για την πώληση του αμπελώνα Miraval στη Γαλλία.



ΠΗΓΗ