Η Κέιτ Μος έκλεισε τα 50 και το γιόρτασε με τις φίλες της κάνοντας διαλογισμό στην παραλία του Mystique.

Ανακαλύφθηκε στα 14 της από τη διευθύντρια του Storm Models, στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. Η φωτογράφιση στο περιοδικό «The Face» έβαλε τέλος στη «βασίλεια» των σούπερ μόντελ και εγκαινίασε μία νέα εποχή στη μόδα.

Η ζωή της άλλαξε όταν έκλεισε μία μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για γνωστοί οίκο εσωρούχων. Μετά τη καμπάνια του «Obsession» οι μετοχές της στο χρηματιστήριο της μόδας, εκτοξεύτηκαν.

Από τη  μία κατακτούσε τις πασαρέλες και από την άλλη «καιγόταν» από τις καταχρήσεις. Έζησε έναν παράφορο έρωτα με τον τζόνι Ντεπ που κράτησε 4 χρόνια. Το 2002 γεννήθηκε η κόρη της Λίλα Γκρέις Μος – Χακ, επίσης γνωστό μοντέλο.

Η Κέιτ Μος άλλαξε τη μόδα και την ποπ κουλτούρα.

Η σχέση της με τον τραγουδιστή Πιτ Ντόχερτι, ήταν έντονη και αυτοκαταστροφική. Το 2005, όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες που τους έδειχναν να κάνουν χρήση ουσιών, η καριέρα της παραλίγο να βουλιάξει. Κατάφερε να επιστρέψει δυναμικά στη μόδα, ενώ το 2016 ίδρυσε το δικό της πρακτορείο μοντέλων.

Σήμερα στα 50 της έχει επαναφέρει την εικόνα ως γκουρού ευεξίας ζώντας υγιεινά και προωθώντας αγνά προϊόντα ομορφιάς. Δεν πίνει, κοιμάται πολλές ώρες, κάνει γιόγκα και ασχολείται με τον διαλογισμό.

Δείτε το βίντεο:

Τα μυστικά ομορφιάς και ευεξίας που την κρατούν σε φόρμα

«Δεν κοιτάω πίσω στο παρελθόν. Μου αρέσει να ζω και να απολαμβάνω το παρόν συνειδητά», δηλώνει στο Cosmoss, το δικό της site ομορφιάς και ευεξίας, απ’ όπου μπορεί να αγοράσει κανείς το περίφημο Dawn Tea, το αγαπημένο της πρωϊνό ρόφημα. Το συγκεκριμένο τσάι με άνθη ιβίσκου, δάφνη και τζίντζερ, δίνει ενέργεια, δυναμώνει το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια αλλά και το ανοσοποιητικό.

Η Κάιτ Μος, που έχει γίνει εξώφυλλο στη βρετανική Vogue πάνω από 40 φορές, χρησιμοποιεί θεραπευτικούς κρυστάλλους. «Τοποθετώ όλους τους κρυστάλλους σε έναν δίσκο και τους βγάζω έξω στον κήπο για να φορτίσουν ενέργεια», ανέφερε σε συνέντευξή της. Οι αγαπημένοι της είναι το ροζ κουάρτζ, που αντιπροσωπεύει τη συμπόνια και την αγάπη, και ο χαλαζίας, που θεωρείται ότι προσφέρει σταθερότητα.



ΠΗΓΗ