Μπορεί να είναι το πιο χαριτωμένο ζευγάρι της showbiz και οι άνθρωποι να έχουν εμμονή μαζί τους, αλλά δεν γνωρίζουμε ακριβώς πολλά για τη σχέση της Ζεντάγια και του Τομ Χόλαντ.

Είπε ότι ήταν πιο εύκολο να συμβιβαστεί με το να είναι διάσημη με τον Τομ στο πλευρό της, λέγοντας ότι είχε συνηθίσει να τη θεωρούν ένα «έργο τέχνης που θα βγάλεις φωτογραφία»

Οι θαυμαστές πρέπει να βάλουν για εκατομμυριοστή φορά το Spider-Man, αν θέλουν να θυμηθούν τι είδους χημεία έχει το ζευγάρι, καθώς είναι ως γνωστόν ιδιαίτερα κλειστοί όσον αφορά την προσωπική τους ζωή.

«Την επόμενη μέρα είσαι ο Spider-Man»

Μην μας παρεξηγήσετε – έχουμε στο νου μας την περιστασιακή κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ή ένα μικρό απόσπασμα από μια συνέντευξη, αλλά δεν έχουμε δει ακριβώς το ζευγάρι σε μια «σκηνή» τύπου Mr and Mrs, έτσι δεν είναι;

Από την άλλη, η Ζεντάγια δεν θα μπορούσε να μην εκστασιαστεί μιλώντας για τον σύντροφο της σε πρόσφατη συνέντευξή της στη βρετανική Vogue, καθώς θυμήθηκε πως ήταν εκεί για να «δει τη ζωή του να αλλάζει» χάρη στην επιτυχία του Spider-Man.

Φωτογραφία: © Marvel Studios

Το αστέρι των Challengers είπε: «Η καριέρα μου ήταν ήδη κάπως σε εξέλιξη και η δική του άλλαξε εν μία νυκτί. Τη μια μέρα είσαι παιδί και είσαι στην παμπ με τους φίλους σου και την επόμενη μέρα είσαι ο Spider-Man».

Είπε ότι ήταν πιο εύκολο να συμβιβαστεί με το να είναι διάσημη με τον Τομ στο πλευρό της, λέγοντας ότι είχε συνηθίσει να τη θεωρούν ένα «έργο τέχνης που θα βγάλεις φωτογραφία».

«Απλά πρέπει να είμαι τελείως άνετη με αυτό και να ζω τη ζωή μου», πρόσθεσε η Ζεντάγια.

«Ούτε αυτό είναι διασκεδαστικό»

Παρόλο που η ηθοποιός φαίνεται να έχει συμβιβαστεί με το γεγονός ότι είναι ένα πολυαγαπημένο δημόσιο πρόσωπο, δεν είναι και τόσο πρόθυμη να ενημερώσει τους πάντες για τη σχέση της με το άλλο της μισό.

Η A-lister εξήγησε ότι προτιμά να κρατάει σιγή ιχθύος για τη ζωή της με τον Τομ, καθώς και οι δύο ένιωθαν «στερημένοι» όσον αφορά την ιδιωτική τους ζωή όταν έγιναν γνωστοί πριν από τρία χρόνια.

Σε συνέντευξή της στο Elle πέρυσι, η Ζεντάγια είπε: «Αποδέχομαι ότι κάποια γεγονότα της ζωής μου θα είναι δημόσια. Δεν μπορώ να μην είμαι άνθρωπος και να μη ζω τη ζωή μου και να μην αγαπώ τον άνθρωπο που αγαπώ».

Φωτογραφία: Instagram

»Αλλά επίσης, έχω τον έλεγχο του τι επιλέγω να μοιραστώ. Το θέμα είναι να προστατεύεις την ηρεμία και να αφήνεις κάποια πράγματα για εσένα, αλλά και να μη φοβάσαι να υπάρχεις. Δεν μπορείς να κρύβεσαι. Ούτε αυτό είναι διασκεδαστικό. Το αντιμετωπίζω περισσότερο από ποτέ τώρα».

Ιερή σχέση

Το ζευγάρι κράτησε τη σχέση του μυστική για μήνες και αυτό είναι κάτι που έκαναν σκόπιμα, κάτι που ο Τομ εξήγησε ότι οφειλόταν στο γεγονός ότι «η ιδιωτική ζωή δεν είναι πλέον υπό τον έλεγχο μας».

«Η σχέση μας είναι κάτι το οποίο προστατεύουμε αρκετά και θέλουμε να την κρατήσουμε όσο το δυνατόν πιο ιερή», δήλωσε επίσης ο Τομ στο The Hollywood Reporter το 2023.

«Δεν πιστεύουμε ότι το οφείλουμε σε κανέναν, είναι δικό μας θέμα και δεν έχει καμία σχέση με την καριέρα μας».

Ο ηθοποιός του Uncharted δήλωσε επίσης ότι αισθάνεται ότι μοιράζεται αρκετά από τη ζωή του με τον κόσμο, οπότε θέλει να κρατήσει τις στιγμές του με τη Ζεντάγια αποκλειστικά για τον εαυτό του.

*Με πληροφορίες από Unilad | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Reuters



ΠΗΓΗ