Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο η μητέρα του έμαθε ότι έχει καρκίνο, μιας και δεν της το είχαν πει.

«Δεν θεωρώ ότι πρέπει όλα να θυσιάζονται στον βωμό της τηλεθέασης» είπε αρχικά στο περιοδικό ΟΚ! για να προσθέσει στην πορεία ότι: «Σκέψου πως ένας παρουσιαστής είχε πει στον “αέρα” της εκπομπής του ότι η μάνα μου είναι άσχημα και ότι όλοι οι γονείς θέλουν να δουν τα παιδιά τους παντρεμένα πριν πεθάνουν. Πρέπει, λοιπόν, να σου πω, ότι η μάνα μου δεν ήξερε ότι έχει καρκίνο όταν το άκουσε. Αυτός ο δημοσιογράφος πρέπει να γνωρίζει ότι ήταν εκείνος που έδωσε αυτή την πληροφορία στη μάνα μου, που τον παρακολουθούσε μέσα από το νοσοκομείο».

«Δεν το γνώριζε κανείς»

Συνέχισε, περιγράφοντας το πότε ακριβώς «έφυγε» η μητέρα του. «Και εντελώς κινηματογραφικά φτάσαμε να φύγει τη στιγμή που είχε αρχίσει να βρέχει στο τραπέζι του γάμου, όταν σηκώθηκα να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο. Λίγες ώρες πριν ήμουν μαζί της στην εντατική για να πάρω την ευχή της. Δεν είχα μαζί μου το κινητό στον γάμο και όταν το πήρα πιο αργά βρήκα κλήσεις από το νοσοκομείο. Δεν το γνώριζε κανείς, είχαμε συμφωνήσει με τον γιατρό πως ό,τι κι αν συνέβαινε θα ενημέρωνε εμένα πρώτα» είπε.

«Στα δύσκολα έχω μάθει να λειτουργώ ψύχραιμα»

Κλείνοντας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Ήμουν πολύ επηρεασμένος συναισθηματικά που δεν κατάφερε να έρθει στον γάμο, αν και είχαμε κανονίσει να έχουμε μέχρι και ασθενοφόρο σε ετοιμότητα για να τη μεταφέρει. Είχαμε αγοράσει και τα ρούχα που θα έβαζε εκείνη την ημέρα. Το συναίσθημα ήταν εντελώς οξύμωρο. Να έχεις μόλις παντρευτεί, η γυναίκα σου να είναι έγκυος και ταυτόχρονα να πρέπει να ετοιμάσεις την κηδεία της μάνας σου. Στα δύσκολα όμως έχω μάθει να λειτουργώ ψύχραιμα. Έπρεπε την ίδια στιγμή να διασφαλίσω την ηρεμία της Δήμητρας και να κανονίσω τη μεταφορά της μητέρας μου στη Σκιάθο».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ