Ήταν πριν από λίγα 24ωρα που ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε στο live show του Netflix για τον Τομ Μπρέιντι και έβαλε φωτιά στις φήμες πως έχει «πειράξει» το πρόσωπό του.

Ο λαμπερός ηθοποιός απαθανατίστηκε για πρώτη φορά από τότε που προέκυψαν οι φήμες για μπότοξ και χειρουργικές επεμβάσεις έχοντας στο πλευρό του τον γιο του Samuel.

O 51χρονος Μπεν Άφλεκ απαθανατίστηκε με τον 12χρονο γιο του για πρώτη φορά μετά τις φήμες που πυροδότησε η εμφάνισή του στο live show του Netflix.

Ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε ευδιάθετος καθώς απολάμβανε ποιοτικό χρόνο με τον 12χρονο γιο του. Οι δυο τους ήταν χαμογελαστοί καθώς περπατούσαν στον δρόμο.

«Φαίνεται τρελό»

Ο ηθοποιός δεν έδωσε το παρών στο Met Gala όπου η σύζυγός του Τζένιφερ Λόπεζ είχε ξεχωριστό ρόλο.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν μετά την εμφάνισή του στο show για τον Τομ Μπρέιντι αν είχε υποβληθεί σε λίφτινγκ.

«Το face lift του Μπεν Άφλεκ φαίνεται τρελό» σχολίασε ένας χρήστης, με άλλον να αναρωτιέται πως δεν μπόρεσε ο ηθοποιός να κάνει μια καλή πλαστική επέμβαση.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που απέδωσαν το νέο πρόσωπο του Μπεν Άφλεκ στο γεγονός ότι ξυρίστηκε και είχε κάνει απλά κάνει λίγο μπότοξ.

«Ο Μπεν φαίνεται υπέροχος» είπε μια πηγή αποκλειστικά στη Mail Online. «Έκανε μπότοξ – όλοι το κάνουν πριν από τα γεγονότα. Δεν έχει κάνει filler και σίγουρα δεν έχει χειρουργηθεί» επισήμανε χαρακτηριστικά.

Προσέθεσε ότι η σύζυγός του Τζένιφερ Λόπεζ είναι ευτυχισμένη με την εμφάνισή του και δεν θα ήθελε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Η Τζένιφερ δεν θα ήθελε να αλλάξει το όμορφο πρόσωπό του, ούτε ο ίδιος θα το ήθελε. Ο Μπεν είναι σίγουρος για το δέρμα του. Απλά το ήθελε πιο σφιχτό» συμπλήρωσε.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ