Λίγο καιρό μετά τον πολύκροτο χωρισμό της από τον Joe Jonas, η Σόφι Τέρνερ έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του πιο περιζήτητου εργένη της Βρετανίας Peregrine Pearson.

H 27χρονη ηθοποιός Σόφι Τέρνερ, που βρίσκεται στη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου από τον Joe Jonas, απαθανατίστηκε να ανταλλάζει παθιασμένα φιλιά με τον κληρονόμο της αυτοκρατορίας των media Peregrine Pearson.

Η ηθοποιός και ο Peregrine, γνωστός στους φίλους του ως Perry, εντοπίστηκαν για πρώτη φορά να φιλιούνται σε έξοδό τους τον Οκτώβριο κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι στη Γαλλία.

H 27χρονη ηθοποιός Σόφι Τέρνερ απαθανατίστηκε να ανταλλάζει παθιασμένα φιλιά με τον κληρονόμο της αυτοκρατορίας των media Peregrine Pearson

Τα φιλιά τους είχαν έρθει αφότου ο πρώην σύντροφός της Joe Jonas υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και το ζευγάρι κατέληξε σε συμφωνία προσωρινής επιμέλειας για τις δύο κόρες του.

Η τελευταία τους εμφάνιση υποδηλώνει ότι δίνουν μια ευκαιρία στο ειδύλλιό τους, καθώς έδειχναν ευτυχισμένοι ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Φρεσκοχωρισμένος από τη Μαρία – Ολυμπία

Φρεσκοχωρισμένος είναι όμως και ο 29χρονος Peregrine Pearson που είχε σχέση με τη βαφτιστήρα του βασιλιά Καρόλου, Μαρία – Ολυμπία της Ελλάδας και της Δανίας.

Ήταν τον Σεπτέμβριο που ο Peregrine Pearson χώρισε από την 27χρονη Μαρία – Ολυμπία.

Οι δυο τους φαίνεται να έχουν προχωρήσει μπροστά, αφήνοντας πίσω τους χωρισμούς τους και δίνοντας μια ευκαιρία στη δική τους σχέση.

Στη διάρκεια της ρομαντικής βόλτας τους δεν μπορούσαν να κρατηθούν ο ένας μακριά από τον άλλο, ανταλλάζοντας παθιασμένα φιλιά και αγκαλιές στη μέση του δρόμου.

Ο Peregrine Pearson είναι ο μεγαλύτερος γιος και κληρονόμος του Michael Pearson, ενός πρώην παραγωγού ταινιών που κατέχει ένα σημαντικό κομμάτι της αυτοκρατορίας των μέσων ενημέρωσης Pearson.



ΠΗΓΗ