Την Παρασκευή, το supermodel, 28 ετών, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της κόρης της, Khai, 3 ετών, την οποία έχει αποκτήσει μαζί με τον πρώην της Ζέιν Μαλίκ, να παίζει στο χιόνι.

Φωτογραφία: Gigi Hadid | Instagram

Αφού κοινοποίησε αρκετές εικόνες χειμερινών στιγμών στο instagram της, μεταξύ των οποίων μια λήψη χιονισμένων δέντρων μέσα από ένα παράθυρο και μια χιονισμένη παιδική χαρά, η Χαντίντ περιέγραψε λεπτομερώς ότι εκείνη και η Khai πέρασαν λίγο χρόνο μαζί έξω.

«Χρόνια πολλά στα πάντα μου, είσαι η πιο καταπληκτική ψυχή που έχω γνωρίσει ποτέ»

Σε μια λήψη, η Khai ήταν ντυμένη με ένα έντονο ροζ μπουφάν και παντελόνι, γάντια με ροζ μοτίβο που έμοιαζαν ζεστά και ένα καπέλο που είχε αυτιά ζώου.

Φωτογραφία: Gigi Hadid | Instagram

Στη συνέχεια, η περήφανη μαμά ανήρτησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του κοριτσιού της να σέρνεται στο χιόνι πάνω σε ένα έλκηθρο.

«Αγάπη της ζωής μου»

Η Χαντίντ είχε γιορτάσει προηγουμένως τα τρίτα γενέθλια της κόρης της τον Σεπτέμβριο με ένα θερμό αφιέρωμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που περιελάμβανε πολλά χαριτωμένα στιγμιότυπα μητέρας-κόρης.

«Γιορτάζουμε την τρίχρονη αυτή την εβδομάδα & είναι μεγάλη τιμή να είμαι η μαμά της, να βλέπω τη ζωή μέσα από αυτή !!!! Χρόνια πολλά στην πιο γλυκιά, έξυπνη, σπιρτόζα καλύτερή μου !!!!!!!! Ονειρεμένο παιδί / αγάπη της ζωής μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Μαζί με το αξιαγάπητο μήνυμα, το μοντέλο μοιράστηκε ένα καρουζέλ με φωτογραφίες της ίδιας και της μικρής της κόρης να διασκεδάζουν μαζί, καθώς και εικόνες από το πρωινό των γενεθλίων της Khai και μια τούρτα του Carlo’s Bakery με θέμα το Frozen.

Η γιαγιά του μικρού παιδιού, Γιολάντα Χαντίντ, έσπευσε να μοιραστεί την αγάπη της στα σχόλια της ανάρτησης, γράφοντας: «Το μεγαλύτερο δώρο όλων».

Ο μπαμπάς της Khai, Μαλίκ, 31 ετών, δημοσίευσε επίσης κάτι στο Instagram προς τιμήν των γενεθλίων της.

«Χρόνια πολλά στα πάντα μου, είσαι η πιο καταπληκτική ψυχή που έχω γνωρίσει ποτέ», ξεκίνησε τη λεζάντα του, η οποία δημοσιεύτηκε μαζί με ένα μοντάζ από χαριτωμένες εικόνες από τους εορτασμούς των γενεθλίων της κόρης του. «Κάθε μέρα που περνάω μαζί σου είναι μια ευλογία που εκτιμώ αφάνταστα».

*Mε πληροφορίες από: People



ΠΗΓΗ