Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα πρόσωπο που το διεκδικούν διάφορα τηλεοπτικά project. Συχνά η 38χρονη δέχεται προτάσεις, ωστόσο είναι πολύ επιλεκτή στις αποφάσεις της καθώς δεν λέει εύκολα το «ναι».

Στο παρελθόν είχε δηλώσει πώς θα έκανε κάτι το οποίο μπορεί να το υποστηρίξει, να ένιωθε ότι κάτι προφέρει στον τηλεθεατή.

«Κάποια κοινωνική εκπομπή θα μου ταίριαζε», είχε πει χαρακτηριστικά. Τελικά η επιθυμία της Ιωάννας Παλιοσπύρου ταίριαξε με την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη, όπου είχε την δική της στήλη μέσω της οποίας σύστηνε στο τηλεοπτικό κοινό ένα πρόσωπο που πέρασε ένα τραυματικό γεγονός στη ζωή του.

Μια από τις προτάσεις που δέχθηκε πρόσφατα η 38χρονη ήταν να συμμετέχει στο σόου του Alpha, που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης. Πρόκειται για το J2US. Το αποκάλυψε η ίδια στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», ενώ εξήγησε τους λόγους που δεν είπε το «ναι».

Γιατί δεν δέχθηκε την πρόταση

«Στο Just είχες πρόταση;», την ρώτησε ο ρεπόρτερ με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να λέει γελώντας: «Μπορεί». Όσο για τους λόγους που δεν δέχτηκε την πρόταση και δεν την είδαμε στο σόου είπε: «Εντάξει, παίζουν ρόλο και πολλά πράγματα, να είναι σωστή η στιγμή, κατάλληλες οι συνθήκες».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ