Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 20 Μαΐου 2023, 12:51

Με την μέθοδο της… αγκαλίτσας μια 30χρονη έβγαζε με ταχυδακτυλουργικό τρόπο τις αλυσίδες από τον λαιμό ανυποψίαστων περαστικών στα νότια προάστια. Η 30χρονη είχε για συνεργό έναν 53χρονο ο οποίος την μετέφερε με το αυτοκίνητο του και όπου έβλεπαν γυναίκα ή κάποιον ηλικιωμένο σταματούσαν. Όλο… χαρά αγκάλιαζε το θύμα και μέσα σε δευτερόλεπτα του ξεκούμπωνε την αλυσίδα. Όμως χθες το πρωί δεν στάθηκε τόσο τυχερή.  

Εντόπισε μια γυναίκα στην περιοχή της Ηλιούπολης αλλά δεν αποδείχτηκε τόσο εύκολη λεία με αποτέλεσμα η 30χρονη, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, να βρεθεί περικυκλωμένη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που την οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης. Όσο για τον 53χρονο συνεργό της κατάφερε να διαφύγει με το αυτοκίνητο του.  

Από την προανάκριση που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών με την ίδια μέθοδο σε βάρος πεζών ηλικιωμένων ατόμων, στις περιοχές του Αλίμου και της Γλυφάδας. Η συλληφθείσα, η οποία κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για δεκάδες παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε για απολογία την προσεχή Τρίτη στον ανακριτή. 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Μαΐου 2023, 12:51

ΠΗΓΗ