Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας στη Θεσσαλονίκη.

Στα δίχτυα της Αστυνομίας πιάστηκε ένας 55χρονος από την Αλβανία ο οποίος κατηγορείται μεταξύ άλλων για βιασμό της 61χρονης συντρόφου του.

Ο 55χρονος την ακολούθησε και με χρήση σωματικής βίας επιχείρησε να παρενοχλήσει την 61χρονη

Ο δράστης συνελήφθη χθες το μεσημέρι έπειτα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, από άμεσες ενέργειες αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, για παράβαση της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία, βιασμό, παράνομη βία, απλές σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε από την 61χρονη επίσης από την Αλβανία, ο 55χρονος, με τον οποίο διατηρούσε σχέση και συγκατοικούσαν, την εξανάγκαζε να προβαίνει σε γενετήσιες πράξεις ασκώντας της ψυχολογική και σωματική βία, κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάιο του 2022 έως και την 13 Ιουνίου του 2024.

Οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα

Χθες Σάββατο 15 Ιουνίου του ζήτησε να χωρίσουν και στη συνέχεια η γυναίκα έφυγε για την εργασία της. Ο 55χρονος όμως την ακολούθησε και με χρήση σωματικής βίας επιχείρησε να την παρενοχλήσει. Μάλιστα της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο στη συνεχεία της επέστρεψε.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και καθώς στερείται των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στην ελληνική επικράτεια θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ