Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη νέα γυναικοκτονία με θύμα την 41χρονη έγκυο που είχε εξαφανιστεί από την Πρωτοχρονιά και βρέθηκε χθες, δολοφονημένη σε απόμερο σημείο στη Χαλκιδική.

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δολοφονήθηκε με μαχαιριές στο στήθος και στο λαιμός.

Εκτός από τον σύντροφο της 41χρονης, συνελήφθη και ο φίλος του ο οποίος – όπως αποκάλυψε – βοήθησε για να εξαφανίσουν τη σορό.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε ο φίλος του, ο σύντροφος της 41χρονης, τη δολοφόνησε και έπειτα του ζήτησε τη βοήθειά του για να εξαφανίσουν το πτώμα της.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης, ένα από τα πρόσωπα τα οποία είχαν μπει στο «κάδρο» ήταν ο σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας ο οποίος μάλιστα επιχείρησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών, ισχυριζόμενος πως η γυναίκα τού έστειλε μήνυμα μόλις χάθηκαν τα ίχνη της κι ότι πήρε μαζί της 5.000 ευρώ από το κοινό τους ταμείο.

Μάλιστα, μετά την αστυνομική έρευνα που έγινε στο σπίτι του, κατήγγειλε ότι παραβιάστηκε το σπίτι του. Σύμφωνα με την καταγγελία του, όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα –που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα– διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.

Ο σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει παραδεχθεί πως είχε την παραμικρή σχέση με τη δολοφονία και όπως δήλωσε στο in ο δικηγόρος του Όθωνας Παπαδόπουλος, αρνείται τα πάντα.

Καταγγελία για ξυλοδαρμό της αδελφής του

Σύμφωνα με το Tlive ο σύντροφος της εγκύου έχει επίσης καταδικαστεί για τον πολύ σοβαρό ξυλοδαρμό της αδερφής του. Ειδικότερα, 2-3 χρόνια πριν, ξυλοκόπησε κατ’ εξακολούθηση την αδερφή του και μάλιστα η γυναίκα νοσηλεύτηκε με κακώσεις στο κεφάλι και το σώμα. Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, όλα έγιναν επειδή σταμάτησε να του δίνει χρήματα.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές απαγόρευσαν χθες και πριν εντοπιστεί η σορός της άτυχης γυναίκας στον σύντροφο της 41χρονης να ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα, ενώ το κινητό του είχε μπει από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης της εγκύου στο μικροσκόπιο των Αρχών, καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούσαν πως υπήρχαν στοιχεία που θα βοηθούσαν να ξετυλιχτεί το κουβάρι της υπόθεσης.

Πώς εντοπίστηκε η σορός

Η ΕΛ.ΑΣ. από τη στιγμή που είχε στοιχεία για την πιθανή εμπλοκή του συντρόφου της 41χρονους, βρέθηκε στο σημείο όπου ο σύντροφος της Γεωργίας με τον φίλο του πέταξαν τη σορό.

Ο φίλος του συντρόφου της Γεωργίας ο οποίος συνελήφθη υπέδειξε ένα απόμερο σημείο στη Χαλκιδική, όπου έριξαν το άψυχο σώμα της γυναίκας, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από την Πρωτοχρονιά.

Όπως παραδέχθηκε,  ο σύντροφος δολοφόνησε την 41χρονη και του ζήτησε να εξαφανίσουν το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητό.

Ποιος είναι ο σύντροφος της 41χρονης

Υπενθυμίζεται ότι ο 41χρονος επί διάστημα 8 ημερών προσποιούνταν τον αναστατωμένο και ανήσυχο άνδρα που έψαχνε εναγωνίως την 41χρονη έγκυο σύντροφό του σε μια προσπάθεια να στρέψει αλλού τις έρευνες των Αρχών.

Μάλιστ, την είχε δηλώσει ως «εξαφανισμένη» από την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, η οποία όπως έλεγε είχε πάρει 5.000 ευρώ και είχε φύγει από το σπίτι και έκτοτε την αναζητούσε.

Παράδοξο -και ίσως αντιφατικό είναι- είναι το προφίλ που διατηρεί ο σύντροφος και φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 41χρονης Γεωργίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς είναι γεμάτο με αναρτήσεις από εικόνες Αγίων μέσω των οποίων προτάσσει και επιδεικνύει τη βαθιά πίστη του στη θρησκεία.



ΠΗΓΗ