Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023, 16:52

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι πέρασε την πόρτα του ανακριτή συνοδεία του δικηγόρου της για να καταθέσει το απολογητικό της υπόμνημα η 48χρονη Μαρία, που έλουσε με βενζίνη τον άντρα της και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά, μέσα στην ταβέρνα που διατηρούσαν.

Νωρίτερα σήμερα κατέθεσε στον ανακριτή μία φίλη της κατηγορουμένης, η οποία με φωτογραφικό υλικό παρουσίασε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της 48χρονης Μαρίας. Ο ίδιος ο πατέρας της Μαρίας, όπως είπε την ΕΡΤ, δεν ήξερε ότι η Μαρία αντιμετώπιζε τέτοια προβλήματα στον έγγαμο βίο της και δήλωσε συγκλονισμένος από την εξέλιξη των πραγμάτων.

Τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της 48χρονης Τάσος Χατζηγιάννης, επιβεβαιώνει και το πόρισμα ιατροδικαστικής έκθεσης στην οποία αποκαλύπτεται η κατηγορούμενη φέρεται να έχει σημάδια που προκλήθηκαν λίγες ημέρες νωρίτερα αλλά και παλαιότερα και τώρα βρίσκονται σε αποδρομή.

Εάν αποφασίσει την προφυλάκιση της ο ανακριτής αναμένεται να οδηγηθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση της υγείας του 59χρονου συζύγου της εξακολουθεί να παραμένει διασωληνωμένος στην Β’ ΜΕΘ Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται βαρύτατη.

Εν τω μεταξύ, ο συνήγορος υπεράσπισης της 48χρονης υπέβαλε αίτημα ψυχιατρικής εξέτασης και ζήτησε η εξέταση της 48χρονης να γίνει στη Μυτιλήνη πριν την ενδεχόμενη προφυλάκιση της.

Η ίδια η 48χρονη μιλώντας στην ΕΡΤ επαναλάμβανε συγκινημένη συνεχώς ότι “τίποτα κακό δεν έχω δει στη ζωή, δεν ήθελα να κάνω κακό στον άντρα μου” διερωτώμενη συνεχώς ότι “ήθελα να κάνω κακό στον άντρα μου;…. από15χρονών είμαστε μαζί“. Μάλιστα ήταν τέτοια η συναισθηματική της φόρτιση που κατά την απολογία της στον ανακριτή που δεν άντεξε και λιποθύμησε.

Πηγή: ΕΡΤ


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023, 16:52

ΠΗΓΗ