Γαϊτανάκι αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τις δραστηριότητες των καλλιτεχνών εκτός του αντικειμένου τους: «Έχουμε ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι στα όρια του ‘καραγκοζιλικίου’».

Αυτές τις μέρες ουκ ολίγοι συνάδελφοι του έχουν πάρει θέση, άλλοι σχολιάζοντας αρνητικά και άλλοι αποφεύγοντας. Ανάμεσα σε αυτούς και η Σοφία Αρβανίτη.

Αρβανίτη – Νταλάρας

Επικριτική εναντίον του

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη: «Κάποιοι τραγουδιστές διαφημίζουν λουκάνικα και μπιφτέκια είτε για να επιβιώσουν είτε για έξτρα εισόδημα και κάποιοι αρκούνται να παίρνουν επιχορηγήσεις πολλών χιλιάδων ευρώ από το ελληνικό κράτος για να κάνουν συναυλίες. Στις μέρες μας, το φάλτσο διορθώνεται στο στούντιο. Στις ζωντανές εμφανίσεις δεν διορθώνεται.

Αν ένας καλλιτέχνης είναι φάλτσος στο live, αλλά έχει άστρο και ο κόσμος γεμίζει το χώρο που εμφανίζεται, τότε είναι ευθύνη του κόσμου αυτό, και καλά κάνει και πάει. Είναι θέμα παιδείας. Εμάς δεν μας πέφτει λόγος».

Η απάντηση από Αντώνη Ρέμο και Κωνσταντίνος Αργυρός

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε τον Αντώνη Ρέμο σε έξοδό του και ο τραγουδιστής ρωτήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα. Ο Αντώνης Ρέμος δεν θέλησε να δώσει περισσότερη έκταση στο θέμα και απάντησε: «Δεν έχω να πω κάτι, ευχαριστώ πολύ».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ