Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς».  Στο αποψινό επεισόδιο (24/1), ο Αποστόλης βασανίζεται για το αν πρέπει να μιλήσει για όσα έχει δει.

Ομως, μετά από πολλή σκέψη, τελικά μιλά στον Λυκούργο για την παράνομη σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη: «Τους είδα με τα ίδια μου τα μάτια να φιλιούνται έξω από την ταβέρνα», του λέει κι αυτός γίνεται έξαλλος: «Κοίταξε, Αποστόλη, θα σε παρακαλέσω να μείνει μεταξύ μας. Θα το χειριστώ εγώ αυτό το ζήτημα», του τονίζει.

Ο Λυκούργος στην αρχή δεν θέλει να το πιστέψει αλλά μετά πείθεται και καλεί τον Χρήστο, ο οποίος, μετά από πιέσεις, το παραδέχεται: «Εντάξει, θείε, αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι ερωτευμένος με την Αριάδνη. Δεν θέλω όμως να κοροϊδεύω την Αφροδίτη. Την αγαπάω και είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Θα της ζητήσω να χωρίσουμε», του ανακοινώνει και ο Λυκούργος τρελαίνεται.

Η Δήμητρα επιστρέφει από την ανωτέρα διοίκηση και αποκαλύπτει στον Γιώργη ότι της ανέθεσαν να μπει σε μια ομάδα της δίωξης ναρκωτικών για μια επικίνδυνη αποστολή.

Spoiler

Η Ξένια γεννά ένα υγιέστατο αγοράκι. Περίχαρης ο Δημοσθένης ψάχνει γυναίκα να κρατήσει το παιδί, αλλά η Ξένια έχει άλλα σχέδια. Η Μάνη γυρνάει την πλάτη στον Δημοσθένη.

Δείτε τη συγκλονιστική συνέχεια στο MEGA.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ