Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 2 Ιουλίου 2023, 18:36

Τρίτη αποδέσμευση από την Κηφισιά μέσα σε διάστημα 24 ωρών. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, η οποία προετοιμάζεται για την παρθενική της συμμετοχή στη Super League, έπειτα από τους Μανώλη Καλλέργη και Μάκη Παυλάκη, προχώρησε στην ολοκλήρωση της συνεργασίας και με τον Γιάννη Σωτηράκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Σωτηράκο, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ομάδας την τελευταία διετία. Ο Γιάννης ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για το ήθος και τον επαγγελματισμό του, αποτελώντας ένα κομμάτι μείζονος σημασίας στις επιτυχίες της Κηφισιάς στο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε στον σύλλογο και να του ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε για δύο χρόνια στο «Ζηρίνειο», προερχόμενος από τα Χανιά, πετυχαίνοντας 2 γκολ στα 48 παιχνίδια που φόρεσε τη φανέλα της Κηφισιάς.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 2 Ιουλίου 2023, 18:37

ΠΗΓΗ