Οι Κορίννα Ντουλλάαρτ και Νικολάκης Ζεγκίνογλου βρέθηκαν καλεσμένοι στο «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησαν για την ζωή τους, τα επαγγελματικά τους και για την συμμετοχή τους στην νέα σειρά του MEGA, Milky Way.

«Για μένα το σενάριο ήταν ο βασικός λόγος που δέχθηκα να είμαι σε μία σειρά γιατί υπό άλλες συνθήκες νιώθω ότι η ελληνική τηλεόρασης είναι κάτι πιο «γρήγορο», ενώ αυτό είναι πιο κινηματογραφικό. Μου άρεσε και με ενδιέφερε να κάνω. Το δέχθηκα γιατί ήταν κάτι διαφορετικό που δε το βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση. Οι χαρακτήρες, οι διάλογοι και ο τρόπος που εχει γυριστεί γνωρίζοντας ότι είναι του Βασίλη Κεκάτου», ανέφερε αρχικά η Κορίννα Ντουλλάαρτ.

«Υπήρχε μεγάλη ελευθερία και από τον Βασίλη Κεκάτο για συνδιαμόρφωση και ατάκες και είναι ανοιχτός να ακούει τα νέα παιδιά, να παίρνει πράγματα και να τα εντάσσει στο σενάριο», συμπλήρωσε ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου.

Για τις αντιδράσεις του κόσμου για την «Μαρία», την απόφαση της ηρωίδας και για το Milky Way, η Κορίννα Ντουλλάαρτ, δήλωσε πως, «ο βασικός λόγος που ερωτεύτηκα τον ρόλο είναι ότι αυτή η απόφαση της Μαρίας είναι αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας, χώρας, θρησκείας, ότι κανένας δεν έχει κανένα δικαίωμα πάνω στο σώμα τους που αφορά μόνο εκείνες. Δεν υπάρχει λόγος να νιώθουν οι άλλοι άνθρωποι γύρω τους ότι έχουν δικαίωμα πάνω σε αυτό. Και ότι η κάθε μία στο τέλος της ημέρας κάνει αυτό που εκείνη θέλει να κάνει, και που την κάνει χαρούμενη και ελπίζω ότι κορίτσια ή γυναίκες που μπορεί να δουν την σειρά να πάρουν θάρρος από αυτό. Δεν έχει τύχει να μου μιλήσει κάποια κοπέλα στο κομμάτι της άμβλωσης ή κάτι παρόμοιο. Θεωρώ δεν θα έπρεπε να το συζητάμε στην εποχή μας. ότι δηλαδή θα έπρεπε κάθε κοπέλα να έχει την συγκατάθεση του οποιουδήποτε για να κάνει κάτι τέτοιο».

«Μπερδεύεται πολλές φορές η ιδιοκτησία με την αγάπη»

Για τον ρόλο του ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου προσέθεσε: «ο χαρακτήρας έχει στοιχεία του εαυτού μου αλλά δεν σημαίνει ότι συμφωνούν με τον ρόλο. Μου στέλνουν πολλά παιδιά ότι στεναχωριούνται για τον Τάσο και πόσο θέλει αυτό το παιδί με την Μαρία. Δεν μπορούν να καταλάβουν η Μαρία είναι ένα κορίτσι 17 χρόνων. Μπερδεύεται πολλές φορές η ιδιοκτησία με την αγάπη. Αγαπάει την Μαρία ιδιοκτησιακά. Δεν την ρωτάει αν θέλει να κρατήσει το παιδί, το θεωρεί δεδομένο ότι θα κρατήσουν το παιδί».

Τους δυσκόλεψε κάποια σκηνή;

«Νιώθω ότι ήταν πολύ έντονη η σκηνή που η Μαρία είπε στον Τάσο για την άμβλωση. Με έπιασε «κάτι». Μπορεί να είμαστε ρόλοι αλλά είναι πολύ έντονο το κείμενο. Η Μαρία αγαπάει τον Τάσο αλλά καταλαβαίνει ότι έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για το σώμα της, και να σταματήσει να νιώθει ενοχικά. Δεν έχω βιώσει την εμπειρία της Μαρίας που υποδύομαι αλλά έχω βρεθεί σε περιπτώσεις που επειδή είμαι γυναίκα η κοινωνία με έχει καταπιέσει. Είναι γενικό το θέμα, οι απαιτήσεις, τα στερεότυπα, και για τους άντρες και για τις γυναίκες», υπογράμμισε η νεαρή ηθοποιός.

Πόσο εύκολο ήταν προσεγγίσουν τους ρόλους τους, με τη σειρά να εκτυλίσσεται σε ένα ορεινό χωριό;

«Μεγάλωσα στο Ηράκλειο Κρήτης και είχα πολλές εικόνες. Έχω γνωρίσει πολλούς «Τάσους» ήταν κάτι γνώριμο», ανέφερε ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου.

Η Κορίννα Ντουλλάαρτ προσέθεσε πως, «δεν έχω καν χωριό, δεν το προσέγγισα όμως έτσι. Νομίζω είναι πολύ γενικό θέμα. Τα παιδιά που δεν μένουν στην πόλη δεν έχουν διαφορές με τα παιδιά της πόλης, γιατί μοιράζονται τις συνήθειες, τα social media, τα trends».

Δείτε το σχετικό βίντεο



ΠΗΓΗ