Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος αναψυχής που ήταν αγκυροβολημένο στην παραλία του Βόλου το απόγευμα της Τρίτης, μια ημέρα μετά τα Χριστούγεννα, στη βραδιά των φαναριών και των ευχών.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr το σκάφος πήρε φωτιά από τα φαναράκια που έπεσαν πάνω του και γρήγορα το πάνω μέρος του τυλίχθηκε στις φλόγες.

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, αλλά και των ιδιοκτητών που με τη βοήθεια πυροσβεστήρων έσβησαν την πυρκαγιά.

Εντυπωσιακό το θέαμα/thenewspaper.gr

Τη γιορτή που αποτελεί θεσμό και λαμβάνει χώρα εδώ και δέκα χρόνια στο Βόλο παρακολούθησαν περισσότεροι από 17.000 Βολιώτες και επισκέπτες.

11.000 ευχές στον ουρανό της πόλης

Οι Βολιώτες άναψαν 11.000 φαναράκια που συνοδεύτηκαν από αντίστοιχες ευχές και τα άφησαν στον ουρανό της πόλης.

Πολίτες όλων των ηλικιών προσέφεραν πρόθυμα ένα μικρό ποσό από το εισόδημά τους και, χάρη σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, πολλές από τις ευχές που «ανέβηκαν» στο Βολιώτικο ουρανό, θα πραγματοποιηθούν από τα ιδρύματα που φροντίζουν για τις ανάγκες κυρίως των παιδιών αλλά και των Βολιωτών που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

11.000 φαναράκια/thenewspaper.gr

Η εντυπωσιακή γιορτινή εκδήλωση, που εντάσσεται στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου για τα Χριστούγεννα 2023 – Πρωτοχρονιά 2024.

Μουσικά την εκδήλωση επιμελήθηκαν οι Αλκατράζ και η Αναστασία.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ