Χιλιάδες κόσμου βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στα Προπύλαια, για να στηρίξει τους φοιτητικούς συλλόγους ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, σε μια γιορτή αλληλεγγύης.

Μετά την μεγαλειώδη φοιτητική πορεία με δεκάδες χιλιάδες φοιτητές στο κέντρο της Αθήνας, οι φοιτητικοί σύλλογοι διοργανώνουν μεγάλη συναυλία με αλληλέγγυους καλλιτέχνες.

«Το νομοσχέδιο που τέθηκε στη διαβούλευση έχει ήδη  απορριφθεί. Απαιτούμε να μην κατατεθεί!  Η κυβέρνηση είναι απομονωμένη και έχει ηττηθεί!»

Για περισσότερο από ένα μήνα φοιτητές, εργαζόμενοι και εκπαιδευτικό προσωπικό στηρίζει τον αγώνα ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα. Το συντονιστικό δηλώνει έτοιμο ακόμα και για απεργίες διαρκείας. «Καλούμε την πανεπιστημιακή κοινότητα, αλλά και τους μαθητές και τους καθηγητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε κοινό αγώνα! Καλούμε όλη την κοινωνία, φορείς των εργαζομένων να πλαισιώσουν τις κινητοποιήσεις, τις πορείες και τις δράσεις μας. Κλιμακώνουμε τον αγώνα, προετοιμάζουμε μπλακ-άουτ σε περίπτωση κατάθεσης και εισαγωγής του νομοσχεδίου για ψήφιση»

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ