Η Αντζελίνα Τζολί και η κόρη της Βιβιέν έκαναν τατουάζ για να θυμούνται την περίοδο που δούλεψαν μαζί. Mάλιστα τα τατουάζ αυτά είναι απολύτως ταιριαστά.

Η 49χρονη ηθοποιός αποκάλυψε σε μια νέα συνέντευξη στο CR Fashion Book ότι εκείνη και η 16χρονη κόρη της έκαναν όμοια τατουάζ κατά τη διάρκεια του διαστήματος που εργάζονταν στο μιούζικαλ «The Outsiders» του Μπρόντγουεϊ.

«Έκανα το «Stay Gold» με την κόρη μου Βιβ κατά τη διάρκεια του κοινού χρόνου που περάσαμε στο «Οutsiders»», εκμυστηρεύτηκε η Τζολί. Η φράση αναφέρεται στον τίτλο ενός από τα πρωτότυπα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο έργο, στο οποίο η Τζολί ήταν μία εκ των παραγωγών και η Βιβιέν ήταν βοηθός.

Όσον αφορά τη σημαντικότητα των ταττουάζ για αυτές τις δύο η Λάρα Κροφτ της καρδιάς μας δήλωσε: «Σημαίνει τόσα πολλά για εμάς, στην καθεμία ξεχωριστά και μαζί». Το τατουάζ αυτό η Τζολί το αποκάλυψε για πρώτη φορά τον Απρίλιο στην πρεμιέρα της παράστασης στο Μπρόντγουεϊ. Αυτό βρίσκεται στον καρπό της ηθοποιού ανάμεσα σε άλλα. Δεν ανέφερε σε ποιο σημείο του σώματός της το έχει κάνει η έφηβη κόρη της.

Εντωμεταξύ, η Τζολί μίλησε επίσης στο CR Fashion Book για ένα άλλο τατουάζ που έχουν κοινό με τα παιδιά της: «Υπάρχει επίσης κι η εικόνα ενός πτηνού που μοιράζομαι με κάποια από τα παιδιά μου, το οποίο είναι προσωπικό για εμάς», είπε, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτόμερειες.

Άλλες ασορτί εμφανίσεις

Τους προηγούμενους μήνες, εκτός από τα τατουάζ, μαμά και κόρη εμφανίστηαν στα ίδια χρώματα στα Tony Awards. Η μητέρα φόρεσε ένα βεραμάν ντραπέ στράπλες Atelier Versace φόρεμα από βελούδο και μια εσάρπα από το ίδιο ύφασμα. Το υπέροχο look της συμπλήρωναν μεγάλα χρυσά βραχιόλια και χρυσά σκουλαρίκια. Τα μαλλιά της τα είχε αφήσει κάτω ενώ φορούσε και ασορτί σατέν παπούτσια Versace. Η κόρη της κινήθηκε στις ίδιες αποχρώσεις, αλλά σε πιο ανδρόγυνο στιλ. Φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο με γιλέκο, παντελόνι και παπιγιόν σε βεραμάν χρώμα. Την εμφάνιση συμπλήρωσαν τα κλασσικά Converse All Star τα οποία ήταν επίσης σε βεραμάν χρώμα.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ