Με ένα λαμπερό opening party, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει ο Μάης άνοιξε η καλοκαιρινή σεζόν για τον «Green Park Athens», στο Πεδίον του Άρεως, στην οδό Μαυρομματαίων 22. Η καταπράσινη όαση του υπέροχου ιστορικού χώρου πλημμύρισε από μελωδίες μέσα από το ξεχωριστό ethnic Live που έδωσε ο διεθνής σολίστας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Θανάσης Βασιλόπουλος

Μια λαμπερή βραδιά

Στην εκδήλωση έδωσαν το λαμπερό παρών πολλοί προσκεκλημένοι και αγαπημένοι φίλοι του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. To «Green Park Athens», ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια της Αθήνας, έχει πλέον αναδιαμορφωθεί πλήρως και αποτελεί το απόλυτο «place to be» της πόλης.

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος – Φαίη Σκορδά – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Χάρης Σιανίδης

Δέσποινα Βανδή – Kings

Η καταπράσινη όαση στην πόλη

Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει ο καταπράσινος κήπος, με έντονη εντυπωσιακή βλάστηση και υδάτινες εγκαταστάσεις, δημιουργώντας το απόλυτο ειδυλλιακό φόντο, κυριολεκτικά στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας.

Νικηφόρος Βυθούλκας – Kings – Δέσποινα Βανδή – Θοδωρής Φέρρης

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου – Κωνσταντίνος Βασάλος

To απόλυτο καλοκαιρινό spot της πόλης

Το «Green Park Athens» είναι ένας all day χώρος διασκέδασης και ποιοτικής αναβάθμισης της κοινωνικής ζωής στο Πεδίον του Άρεως, από το πρωί για να απολαύσουμε τον καφέ μαζί με το πρωινό ή το brunch, μέχρι το βράδυ για ένα υπέροχο δείπνο με μοναδικές προτάσεις εμπνευσμένες από την μεσογειακή κουζίνα και φτιαγμένες με εξαιρετικά υλικά.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ