Το άρθρο περιέχει περιγραφές που μπορεί να ενοχλήσουν το αναγνωστικό κοινό

Η ηθοποιός και μοντέλο Άννα Ρεζάν βρήκε το θάρρος να μιλήσει δημοσίως για την κακοποίηση που έχει υποστεί στους χώρους εργασίας που έχει υπάρξει.

Δεν το είπα ούτε στην οικογένεια μου γιατί, όπως είπα, δεν ήθελα η μητέρα μου να έχει κάνει τους δυο φόνους

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ, η ηθοποιός μίλησε για βιώματα της και το MeToo, δηλώνοντας: «Είμαι και εγώ ένα κομμάτι του metoo, το οποίο θέλω να πω ότι στην Αμερική είναι πολύ πιο light από ότι εδώ. Σε μένα συνέβησαν άσχημα πράγματα στην Ελλάδα, με σκηνοθέτες(…)Σίγουρα έχω μιλήσει πολύ για την κακοποίηση σε συνεντεύξεις και για το γεγονός ότι θεραπεύεται, οπότε αυτός είναι και ο λόγος που με ενδιαφέρει όταν αναφέρομαι σε κάτι τέτοιο, γιατί η κακοποιητική συμπεριφορά μετά δημιουργεί πάρα πολλά θέματα(…)Το δικό μου κομμάτι το έχω ήδη θεραπεύσει και πιστεύω ότι πρέπει να αποδοθεί μια δικαιοσύνη. Εγώ όμως τότε δεν έκανα κάτι ,γιατί κατ’ αρχάς δεν ήθελα η μητέρα μου να κάνει φόνο. Να το θέσω έτσι;»

«Είναι σοκαριστικό»

«Εμένα στη δουλειά, 18 χρονών, με έχουν βιάσει δυο φορές. Εδώ στην Ελλάδα(…)Δεν το είπα ούτε στην οικογένεια μου γιατί, όπως είπα, δεν ήθελα η μητέρα μου να έχει κάνει τους δυο φόνους. Ο λόγος που μιλάω τώρα για αυτά τα πράγματα είναι για να ξέρουν οι άνθρωποι ότι, αν το δουλέψουν όντως, μπορεί να ξεπεραστεί στο έπακρον», δήλωσε.

Οι παρουσιαστές σοκαρίστηκαν με τα βιώματα της Άννας Ρεζάν και είπαν: «Είναι σοκαριστικό. Και ο τρόπος που το λες είναι σοκαριστικός! Το λες με έναν κυνισμό σαν γεγονός απλώς» σημείωσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, με τον Θαναση Αναγνωστόπουλο να σχολιάζει: «Δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτή την κουβέντα».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ