Το εύκολο χρήμα, τα όμορφα λόγια, η απόγνωση, ο ιστός της αράχνης πλέχτηκε και οι ανήλικες έπεσαν σαν μαγνητισμένες στον σκοτεινό κόσμο της μαστροπείας που τους παρουσιάστηκε σαν το φως που θα τις έβγαζε από τις δυσκολίες της ζωής τους.

Ο Κολωνός ήταν το ιδανικό σκηνικό για να εντοπιστούν οι λιγότερο προνομιούχοι της ζωής και τα πολλά λεφτά ήταν δέλεαρ. Σήμερα πολλές από τις κοπέλες μοιάζουν δασκαλεμένες να πάρουν τα πάντα πάνω τους και να πέσουν έτσι στα μαλακά όσοι τις προσέγγιζαν σε club, μπαράκια ή ακόμα και σε ινστιτούτα ομορφιάς, δελεάζοντάς τις για τη μεγάλη ζωή.

«Δεν με έμπλεξε η 33χρονη κατηγορούμενη, είναι αθώα η κοπέλα».

Για τους άντρες που εκμεταλλεύτηκαν τις ανήλικες, για άτομα που θεωρούνταν ευυπόληπτοι πολίτες, θα μιλήσουν δικηγόροι που κάνουν λόγο για ένα παράλληλο κύκλωμα με αυτό της 12χρόνης των Σεπολίων

Αυτά είπε η κοπέλα, η οποία είναι ένα από τα ανήλικα κορίτσια που έζησε στον κυκεώνα του αδιανόητου κυκλώματος, προσπαθεί να ανατρέψει όσα έχουν ανακαλύψει οι αστυνομικές αρχές και να βγάλει από το κάδρο τους συλληφθέντες.

Σήμερα ενώπιων των δικαστών παρουσιάστηκαν οι συλληφθέντες.

Η αποκαλυπτική μαρτυρία 17χρονης στο Live News

Μια από τα θύματα του κυκλώματος μίλησε στο Live News και όσα είπε σοκάρουν με την σκληρότητα τους, αποτυπώνουν όμως μία πραγματικότητα.

«Είχα ξεκινήσει πιο πριν από την Λορέλα και έκανα κάποια ραντεβού. Είχα προτείνει και σε κάποιες φίλες μου, τους είχα προτείνει να έρθουν μαζί μου να βγάλουν λεφτά. Στις μικρές ηλικίες θέλουν το εύκολο χρήμα», είπε.

Το χρήμα θα πει πως ήταν η παγίδα που την τράβηξε σαν μαγνήτης. Τα ραντεβού κλείνονταν εύκολα, δυστυχώς, μέσω διαδικτύου και οι πελάτες πρόθυμοι να πιστέψουν το ψέμα πως ήταν 20χρονη.

Ο κύκλος της εκμετάλλευσης του ανήλικου κοριτσιού σταθερός.

«Έβλεπα χρήμα, κλαμπ, κοπέλες με λεφτά κι έλεγα ας το κάνω αυτό. Μου έστειλαν στο Instagram και πηγαίναμε στα χοτέλ ή στα σπίτια. Τους έλεγα ότι είμαι 20 χρονών».

Ο κύκλος των κοριτσιών μεγάλωνε, η ανήλικη θα πάρει και πάλι πάνω της την κατηγορία πως ώθησε άλλη ανήλικη στο αδιανόητο κύκλωμα.

«Όλες κοιτάνε να βγάλουν λεφτά, ιδίως σε μικρές ηλικίες. Δεν είναι απαραίτητο να τις μπλέξει κάποιος. Εάν δει μία 15χρονη λεφτά και μπλέκει και μετά άθελά της μπλέκει και άλλες κοπέλες».

Εκείνο που προκαλεί έκπληξη, ωστόσο, είναι πως λίγο μετά τη συνέντευξή της η 17χρονη αποκάλυψε πως πιέστηκε από το περιβάλλον της 33χρονης να την βγάλει από το κάδρο των ερευνών με τις δηλώσεις της.

Σοκ και προβληματισμός από το εμπόριο

Στα μάτια της δημοσιογράφου η ίδια απορία που έχουν όσοι ακούν την αδιανόητη κατάθεση ψυχής που σφίγγει το στομάχι.

150 ευρώ λοιπόν, και το ερώτημα φτάνουν τα 150 ευρώ για να δεχτεί ένα ανήλικο κορίτσι να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης; Η κοπέλα που μιλά στο Live News δείχνει να έχει καταλάβει τα πάντα και ταυτόχρονα να μην έχει καταλάβει τι πραγματικά της συνέβη.

Αδιανόητη μαρτυρία πατέρα που συνόδευε την κόρη του χωρίς να αντιληφθεί το σκοτεινό παρασκήνιο
Ήταν όπως φαίνεται όλα τόσο όμορφα φτιαγμένα που, άκουσον άκουσον, πατέρας ανήλικης έφτασε στο σημείο να την συνοδεύει στα αμαρτωλά ραντεβού χωρίς ποτέ να καταλάβει τι συνέβαινε.

Η συλληφθείσα, που σήμερα βρέθηκε στον ανακριτή, παρουσιαζόταν ως αισθητικός, δεχόταν ανήλικες στο σπίτι της, με πρόσχημα ότι θα εκπαίδευε τα κορίτσια στο να φτιάχνουν βλεφαρίδες. Ο πατέρας 18χρονης, θύματος του κυκλώματος, πήγαινε μόνος του την ανήλικη τότε κόρη του στο σπίτι της συλληφθείσας, ανυποψίαστος για το τι πραγματικά συνέβαινε.

«Μας παραμύθιασε. Έμένα με παραμύθιασε. Έκανα 2-3 εφόδους μέσα στο σπίτι να δω τι γίνεται. Δεν είδα τίποτα περίεργο. Ένα παιδάκι είχε», ανέφερε ο πατέρας της ανήλικης.

Οι Αρχές περιμένουν να μιλήσει το κινητό της 15χρονης που ελέγχεται εξονυχιστικά, για να οδηγήσει τις αρχές στους εγκέφαλους. Όσο για τους άντρες που εκμεταλλεύτηκαν τις ανήλικες, για άτομα που θεωρούνταν ευυπόληπτοι πολίτες, θα μιλήσουν δικηγόροι που κάνουν λόγο για ένα παράλληλο κύκλωμα με αυτό της 12χρόνης των Σεπολίων.



ΠΗΓΗ