Η Νίκη Λυμπεράκη συνάντησε την λαμπερή ηθοποιό Σμαράγδα Καρύδη στη νέα της καλλιτεχνική στέγη, το θέατρο Ήβη, στη γραφική περιοχή του Ψυρρή για μια συζήτηση εκ βαθέων. Μεταξύ άλλων οι δύο γυναίκες συζήτησαν στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Τετάρτης, στο MEGA, για την πολιτική, τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ που θυμίζουν θεατρικό και την σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη.

«Με τίποτα δεν θα έμπαινα στην πολιτική» δηλώνει η Σμαράγδα Καρύδη στην ερώτηση της Νίκης Λυμπεράκη για την πιθανότητα να ασχοληθεί με τα κοινά. «Με έχουν πάρει στο παρελθόν, εποχές «Παρά Πέντε» και αυτό είναι και η αστειότητα με τα κόμματα στην Ελλάδα, ότι ψάχνουν δημοφιλείς ηθοποιούς να βάλουν στα ψηφοδέλτια», είπε. «Δεν μπορώ να με φανταστώ καθόλου, τον θεωρώ πολύ αντιερωτικό χώρο, δεν μου φαίνεται καθόλου ελκυστικό» είπε. «Δεν έχω αυτή την ικανότητα. Όλοι έχουν ωραίες ιδέες, άμα μπεις εκεί σε καταπίνει αυτό» συνέχισε.

Παρόλα αυτά, η Σμαράγδα Καρύδη έχει άποψη για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα. «Δεν είμαι κομματικοποιημένη, ούτε θέλω να μιλάω για τα κόμματα. Πάντα έχω άποψη, πάντα ψηφίζω» είπε η ηθοποιός.

Με τίποτα δεν θα έμπαινα στην πολιτική

Σχολιάζοντας το λεγόμενο φαινόμενο Κασσελάκη, παρατήρησε πως τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ μοιάζουν με θεατρικό. «Αν στο περιγράφανε έτσι πριν από 6 μήνες, θα έλεγες αποκλείεται. Αλλά όλα είναι πιθανά» είπε. «Αυτό είναι το ωραίο στη ζωή είναι όλα ανοιχτά και μπορεί να σε εκπλήξουν.

«Ο Θοδωρής δεν φοβάται τίποτα»

«Αν υπάρχει κάτι χρήσιμο και για άλλους να πω και προσωπικά μου θέματα» σημείωσε σε άλλο σημείο της συζήτησης η Σμαράγδα Καρύδη, πριν αναφερθεί στον σύντροφό της Θοδωρή Αθερίδη. «Ο Θοδωρής δεν φοβάται τίποτα, υποτίθεται ότι είναι ένας φοβιτσιάρης που φοβάται τις αρρώστιες» σχολίασε και πρόσθεσε: «Αλλά εγώ επί της ουσίας βλέπω έναν άνθρωπο που δεν φοβάται τίποτα».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ