Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023, 20:34

Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό (Πέμπτη 2/3) πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη, οι οποίοι συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία (05/3, 17:30 – «Αθανάσιος Διάκος»), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ματέο Γκαρσία συμμετείχε στην προπόνηση, ενώ ο Λούκας Ρουπ συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας, κάτι που σημαίνει πως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα είναι στη διάθεση του Απόστολου Τερζή για το ματς στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Φαμπιάνο Λέισμαν, ο οποίος εξέτισε τις δυο αγωνιστικές της τιμωρίας του.

Ωστόσο, ο υπηρεσιακός τεχνικός θα πρέπει να αποφασίσει αν θα «σπάσει» το δίδυμο των Νικολάς Ενκουλού-Γιάκουμπ Μπράμπετς, με το οποίο ο Άρης επιβλήθηκε σε Ηράκλειο (3-0 τον ΟΦΗ) και Χαριλάου (2-1 τον Ατρόμητο), πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Την Παρασκευή, οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν το απόγευμα στο «Δασυγένειο».

Εν τω μεταξύ στο τεχνικό επιτελείο του Άρη εντάχθηκε ο Γιάννης Ματζιαρίδης, ο οποίος θα έχει καθήκοντα γυμναστή-αναλυτή.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023, 20:39

ΠΗΓΗ