Δεν την έφταναν οι περιπέτειες με το διαζύγιό της, τώρα έχει και προβλήματα με την εφορία η Τόρι Σπέλινγκ. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει προβλήματα με τα οικονομικά της η πάλαι ποτέ πλούσια και ανέμελη κόρη του μεγάλου παραγωγού του Χόλιγουντ, Άαρον Σπέλινγκ.

Οι κακές σχέσεις με τον πατέρα της που όταν απεβίωσε της άφησε μόλις 800.000 δολάρια και η μετέπειτα άσχημη επικοινωνία με τη μητέρα της, οδήγησαν την Τόρι Σπέλινγκ να έχει σοβαρά μπλεξίματα με την οικονομική της κατάσταση.

Ο ρόλος της Ντόνα από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» ήταν πιο κοντά στην πραγματικότητας της ίδιας της Σπέλινγκ σε ό,τι αφορά τουλάχιστον το πόσο πλούσια ήταν.

Η ανεμελιά του πσρελθόντος έχει εκλείψει για όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς

Δύσβατη πραγματικότητα με χρέη στην εφορία

Τώρα, ο χωρισμός με τον επί 18 χρόνια σύζυγό της και πατέρα των πέντε παιδιών τής έχει στοιχίσει όχι μόνο ψυχολογικά, όπως θα ανέμενε κανείς, αλλά οι προσωπικές της δυσκολίες την έχουν φέρει σε θέση να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις φορολογικές της υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με νόμιμα έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το «The Blast», η ηθοποιός χρωστάει στην Πολιτεία της Καλιφόρνια περίπου 96.000 δολάρια για φόρους που δεν έχει καταφέρει να αποπληρώσει.

Η «ενηλικίωση» για όλους τους τόσο διάσημους πρωταγωνιστές του Μπέβερλι Χιλς δεν ήταν διόλου ανέφελη

Η Τόρι Σπέλινγκ σε μπελάδες με την εφορία

Ήδη η Τόρι Σπέλινγκ χρωστούσε για τις χρονιές 2017, 2018 και 2019, 59.049,02 δολάρια για μη εξυπηρετούμενες φορολογικές υποχρεώσεις. Σε αυτό το ποσό ήρθαν να προστεθούν και 36.717,11 δολάρια για το έτος 2021.

Το διαζύγιο και ο εθισμός του πρώην άντρα της

Η αναταραχή στον γάμο της που οδήγησε σε χωρισμό και διαζύγιο με τον Ντιν ΜακΝτέρμοτ, την βύθισε στη θλίψη. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αιτία ήταν ο δικός του εθισμός στο αλκοόλ και στα χάπια.

Μάλιστα, εκείνος στα 57 του χρόνια πλέον απέδωσε την επιδείνωση της κατάστασής του στην κατάθλιψη και τον κυνηγητό της οικογένειάς του από παπαράτσι, όσο εμφάνισαν οικονομικά προβλήματα.

Οι δυο τους έχουν καταθέσει επίσημα αίτηση διαζυγίου. Πηγή που πρόσκειται στο περιβάλλον του, δίνει την πληροφορία ότι δεν είχε πρόσβαση στα παιδιά του από τον Ιούνιο, κάτι που θέλει πολύ –και μετά την αποτοξίνωσή του- επιθυμεί να είναι θετικό πρότυπο γι’ αυτά.

Η «ενηλικίωση» για όλους τους τόσο διάσημους πρωταγωνιστές του Μπέβερλι Χιλς δεν ήταν διόλου ανέφελη κι ανέμελη. Ο Λιουκ Πέρι έφυγε νωρίς από τη ζωή, η Σέινεν Ντόχερτι παλεύει με τον καρκίνο, ενώ και οι άλλοι ηθοποιοί δεν μπόρεσαν να υπερβούν την τεράστια επιτυχία του παρελθόντος. Εκείνη η γυαλιστερή ζωή του σίριαλ δεν επαληθεύτηκε από την πραγματικότητα.



ΠΗΓΗ