Ο Δημήτρης Καπουράνης, ο τηλεοπτικός Μάκης από την αγαπημένη σειρά του MEGA «Ναυάγιο», αποκάλυψε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» πως είναι πολύ χαρούμενος που συμμετέχει σε αυτή τη δουλειά.

«Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πολύ δύσκολα, αλλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Το σενάριο μου φάνηκε από την αρχή καλοδουλεμένο. Έχω προσωπική σχέση με το «Ναυάγιο», μεγάλωσα στα Χανιά και το μνημείο το έβλεπα κάθε μέρα».

Ένα από τα κοινά που μοιράζεται με τον ήρωα που υποδύεται είναι ο αυθορμητισμός. Ο Δημήτρης Καπουράνης γεννήθηκε στους Αγίους Σαράντα και στην ηλικία των 3 ετών ήρθε με τον παππού του στα Χανιά.

«Η δική μου γενιά μεταναστών έχει κρίση ταυτότητας, μία ανάγκη να νιώσει ότι υπάρχει κάπου. Δεν ταυτίζομαι με έναν τόπο, δεν νιώθω Αθηναίος, Χανιώτης ή Αλβανός», δήλωσε.

«Μικρός έζησα παθητικό ρατσισμό. Ένιωθα ότι με κάποιους ανθρώπους η σχέση μας είχε κάποιο όριο».

Ο ηθοποιός δήλωσε πως σπούδασε στο Πολυτεχνείο και συμμετείχε στη θεατρική ομάδα της σχολής του. Τελικά, τον κέρδισε το θέατρο καο παράτησε τις σπουδές του, μία απόφαση που δεν πήραν καλά οι γονείς του.

«Παράτησα το Πολυτεχνείο. Μακάρι να είχα πάρει πτυχίο και να το είχα κορνιζαρισμένο στον τοίχο μου», είπε ο ηθοποιός.

Τέλος, αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του όταν είδε για πρώτη φορά τον εαυτό του στην τηλεόραση. «Την πρώτη φορά που με είδα στην οθόνη ήταν στη «Λέξη που δεν λες» και λιποθύμισα. Έχασα για λίγο τις αισθήσεις μου. Ήταν το άγχος που έβλεπα τον εαυτό μου», είπε.

Δείτε το απόσπασμα

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ