Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για τον αγαπημένο του φίλο Βασίλη Καρρά και αποκάλυψε το παρασκήνιο της τελευταίας live παρέμβασης στην τηλεόραση του τραγουδιστή. «Ο Βασίλης ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος», δήλωσε ο επιχειρηματίας και παραγωγός.

«Δεν θα το ξεχάσω, τότε στο Open στο πρώτο σόου που έκανα, το It’s Show Time, έτρεμαν τα χέρια μου που ήρθε καλεσμένος και μου έπιασε τα χέρια και μου είπε “θα το πάμε μαζί”. “Μα τρέμουν τα χέρια μου που σας βλέπω” του είπα. “Δεν πειράζει, θα πάμε τη συνέντευξη και θα φύγουμε μαζί αν έρθεις στο Χωριό της Ειρήνης, θα κάνω εγώ το τραπέζι”. Είδα όλη τη Θεσσαλονίκη. Είχε κάνει ένα τραπέζι με τη γυναίκα και την κόρη του. Ήταν τόσο γαλαντόμος, τόσο ανοιχτοχέρης. Από τότε ο Βασίλης με συνόδευσε σε κάθε τηλεοπτικό μου βήμα. Στις πρεμιέρες μου στο Just ήταν εκεί.

Είχε ένα κτήμα και τον παίρνω μέσα στον Covid και του λέω: “Το αντίπαλο κανάλι έχει βγάλει δυνατό πρόγραμμα, σε παρακαλώ, μόνο με σένα μπορούμε να κάνουμε νούμερα” και μου λέει “είμαστε φίλοι, θα πάρω το λεωφορείο και θα έρθω με όλη την ορχήστρα”, γιατί φοβόταν τα αεροπλάνα», περιέγραψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Το παρασκήνιο της παρέμβασης του Καρρά στο Fame Story

«Τη δεύτερη σεζόν ήταν άρρωστος, δεν μπορούσε και μου λέει στο καμαρίνι “φίλε μου δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά οι γιατροί δεν μου τα λένε καλά”. Ο Βασίλης κυκλοφορούσε με κάτι γιατροσόφια. Πήγαινε στο Άγιο Όρος. Μου λέει “θα τα καταφέρω”.

Διαβάζω στο Τουίτερ “πέθανε ο Βασίλης Καρράς”. Μου κόπηκαν τα πόδια. Τον παίρνω τηλέφωνο στο διάλειμμα του Fame Story και του λέω “μόνο που ακούω τη φωνή σου νιώθω καλά”. Μου λέει “βγάλε με στη γραμμή θέλω να μιλήσω, βλακείες είναι αυτά που λένε, εγώ δεν πεθαίνω έτσι εύκολα”», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ